Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8979999elaa

prezent dla kolezanki w ciazy

Polecane posty

Gość 8979999elaa

Co kupic dla kolezanki w ciazy?Cos zwiazanego z dzieckiem czy tylko dla niej?Jak myslicie?

Gość q3wertyuiokplrdtfygh
prezerwatywy na po ciazy zeby wiecej bachorow nie bylo

Gość mamamalejdzidzi
możesz jej kupić jakąś ksiązke jak dbac o siebie w ciązy albo poradnik młodej mamy, myślę że każda przyszła mama byłaby zadowolona z takiego prezentu

Gość mamamalejdzidzi
myślę ze za wczesnie zeby kupowac cos konkretnie dla dziecka..lepiej coś dla mamy :)

Gość szambowniczka
Ja bym nie chciała, zeby mi rzeczy dla dziecka kupowano, jesli prezent ma byc dla mnie. Ucieszyłabym sie z jakiegoś kosmetyku albo biletu do kina czy teatru

Gość zasmucona:(:(:(.....*gf
stanik z odpinanymi łatkami na sutach

Gość 8979999elaa
Dzieki,wiec kupie cos tylko dla niej:)

Gość mozesz tez kupic...
soki, owoce, cos dla zdrowego odzywiania Tez dostalam ostatnio takie rzeczy od znajomej i bylam bardzo zadowolona. Dla dziecka jeszcze nic nie kupuj:)

Gość q3wertyuiokplrdtfygh
rodzicow z agencji adopcyjnej

Gość też miałąm kiedyś ten problem
Przyjaciółka miała urodziny i była w tym czasie w ciąży. Mój wrodzony egoizm podpowiadał mi, aby kupić jej coś "tylko dla niej", bo w końcu wówczas wszystko już kręciło się wokół nienarodzonego jeszcze dziecka, koleżanka właściwie nie sprawiałą żadnych przyjemności TYLKO sobie, wszystko było powiązane z dzieckiem, nie stać ją było na "egoistyczne fanaberie"... Ale inne "już matki" powiedziały mi, że w ciąży już nie myśli się o sobie, tylko o wszystkim, co się z tą ciążą wiąże i przyjemności "tlyko dla siebie" są zbędne. No więc kupiłam jej zestaw kosmetyków dla kobiet w ciąży w "mothercare" i było git :)

a, przypomniał mi się, że kupiłam koleżance w ciąży sweterek ciążowy. jej było trochę szkoda wydawać forsę na ciuchy (bo po ciąży będzie miała inny rozmiar) no ale w końcu w czymś musiała chodzić. była zadowolona.

Gość szambowniczka
No to chyba są różne kobiety w ciaży, bo ja jak najbardziej myslę o sobie, a nie tylko o dziecku i przyjemnosci TYLKO DLA MNIE są dla mnie tak samo wazne jak były wczesniej. Ale wybrałas fajny prezent, bo to jednak ONA te kosmetyki bedzie stosować, żeby JEJ cialo wyglądało ładnie, więc moim zdaniem fajnie wymysliłaś. Wkurwiłabym sie, gdyby na moje urodziny czy jakaś moja okazje ktos mi dawał ubrania dla dziecka, zabawki dla dziecka, smoczki i laktatory

Gość allegrowiczka84
zobacz na http://roxanne.pl/ na górze masz kategorie jaki to ma być prezent

Gość też miałąm kiedyś ten problem
szambowniczka: zapewne masz racje! Każda kobieta jest inna! Co prawda ja chciałam jej kupić coś kompletnie nie związanego z ciążą, ale w końcu udało mi się wyszukać coś "kompromisowego" :)

Gość 8979999elaa
Swietne te czekoladki ze strony,dzieki:))

Gość gość
Taki prezent po równo dla mamy i dziecka w łonie to program "Cud Narodzin" (dostępny o tu: www.cud-narodzin.pl) To relaksacje na czas ciąży i porodu stworzone przez psychologa i położną. Super sprawa - przyjemne i pożyteczne :)

Gość Beatka1984
Ja kupiłam mojej przyjaciólce zestaw MintyBox, jest o tyle fajny ze to był komplet rzeczy dla mamy i taka książeczka do zapisywania wszystkich czynności, posiłków itd malucha. Kasia była zachwycona. Polecam go!

Gość hura16
A polecacie coś witrynę z prezentami z imieniem?

Gość gość
może poduszkę do karmienia jej kupcie, ja sama dostałam taką na prezent od koleżanek z pracy. Powiem ci rewelacyjna się okazął. A kupiły mi tuttaj http://materacyk.pl/,