Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajautorka

mam problem.. może głupi

Polecane posty

Gość ajajajajautorka

ostatnio sporo przytyłam i przy wzroście 175cm ważę 86kg. jak się domyślacie wyglądam niezbyt apetycznie. za 3 tygodnie wybieram się na zimowe wakacje, mam do wyboru Malediwy lub narty, perspektywa leżenia na plaży w kostiumie wcale mnie nie cieszy. z drugiej strony potrzebuję odpoczynku i marzę o gorących klimatach i bielutkiej plaży. nie wiem co mam zrobić, przestać patrzeć na swój wygląd i wyjechać , czy zrezygnować z plaży i jechać na narty, przykryć swoje cielsko kombinezonem narciarskim, a plażowanie odłożyć na chudsze czasy. wiem że mój problem jest dla was głupi, ale ja naprawdę cierpię z powodu swojej wagi. nienawidzę siebie za to :( na co byście się zdecydowali w mojej sytuacji??

Gość sdgdsfgdgdsg
Może zamiast wczasów odsysanie tłuszczu :P Odpoczynek po tym będziesz miała w szpitalu i humor Ci się poprawi bo będziesz bardziej szczupła więc plaża już nie będzie potrzebna :P

Gość mysz6969
co sie przejmujesz jedziesz tam odpoczac a nie zebyc ie ogladali zacznijs ie odchudzac zamiast narzekac

Gość ;(:(
Nie przejmuj się. Myślisz ze wokół będą same chude osoby? Albo teraz poprostu ogranicz jedzenie,dużo się ruszaj, efekt napewni będzie.

Gość dziuraaaozonowa
pojedz tam gdzie masz większą ochotę a do czasu wyjazdu rób brzuszki na początek 150 podziel sobie na 3 razy rano, po południu i wieczorem zapewniam ,że to działa :P

Gość werew
wziac sie za siebie i schudnac,nie rozumiem jak mozna sie tak upasc

Gość ajajajajautorka
ale zostały 3 tygodnie :( dzięki że ktoś mi odpisał :)

Gość paparappa
rozumiałabym, że możesz mieć opory przed plażowaniem w Polsce bo tu oczywiście ładniejsi i szczuplejsi wnikliwie obserwują "tłuste cielska" ale poza granicami nikt na plaży nie zwraca uwagi na czyjeś ciało, międzynarodowe środowisko jest bardzo tolerancyjne i wyluzowane, tak więc ja nigdy nie zrezygnowałabym z plaży, nigdy!

Gość werew
przez3 tyg tez mozesz zrzucic troche.

Gość ;(:(
werew-moze kiedys zrozumiesz jak bedziesz musial/a brac leki ;)Nie wiem jaki jest powod przytycia autorki ale to akurat najmniej ważne. Polacy są tacy tolerancyjni ze brak słów. Przez 3 tygodnie napewno się z 5 kg ,może więcej uda zrzucić... Albo chociaż te ciało ujędrnić a to będzie ładnie wyglądało przy takim wzroscie:)

Gość anulka.grulka
kurwa, jedyna rada jaka dajecie to schudnij :O autorka ma 3 tygodnie, i prosi o rade gdzie jechac a wy tylko schudnij i schudnij :O a z kim jedziesz na te wczasy? jak z banda szczuplych kolezanek i faktycznie masz az tak duze kompleksy to jedz na narty bo jechac i cale wczasy tylko sie stresowac wygladaem to bez sensu ale ja na twoim miejscu bym wybrala plaze, to fakt ze po przekroczeniu granic PL kilogramy przestaja byc czyms nadzwyczajnym....

Gość ajajajajautorka
jade z mężem. on też ma brzuszek, ale jak będzie na mnie patrzył przy szczupłych laskach na plaży?? jak na wieloryba to mnie głównie martwi a przytyłam bo mam problemy z jajnikiem i brałam hormony.oprócz tego dopadł mnie dobrobyt;/ ciągle randki restauracyjki, lody. i teraz mam. nie wypieram się tego że przytyłam przez swoje łakomstwo, to nie jest tak. ciężko mi sobie z tym poradzić i chciałam zasięgnąć opinii. zdaję sobie sprawę że po części moje myślenie jest głupie.

Gość haniastania
oj tam oj tam no to se popatrzy i co? swiat sie nie skonczy ciesz sie wakacjami glupia

Gość dieta kopen
ja w 2 tyg schudłam 10 kilo na diecie kopenhaskiej