Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość larys

meski wytrysk- objetosc

Polecane posty

Gość larys

Zawsze mialem duze wytryski i nie bylo z tym problemu. Jednak obecnie moja partnerka panikuje, ze jest z nimi cos nie tak i sam juz nie wiem. Zazwyczaj w prezerwatywie wychodzi jakies 30 ml(tak na oko, w prezerwatywie to tak wypelnia ja w 4cm), czasami wiecej jak bylo kilka dni przerwy. Wszystko ma kolor bialawy i jest plynne. Jak to u was jest?

Gość vilgotna vanilia
janie,a powiedz,partnerka sie zabezpiecza,czy przerywacie?

Gość vilgotna vanilia
szczesciarz :)

Gość larys
NIE NA TEMAT! konkretnie: ile ml? Mozna podawac same liczby

Gość vilgotna vanilia
troche tego jest,jak sie opije,to pelna jestem,ej serio. ;)

Gość maguusiaaaaa
Powiedz partnerce, że co mężczyzna to inna objętość, ona chyba nie ma za bardzo porównania? Jeden strzela większą ilością inny mniejszą. To też zależy od tego czy facet się masturbuje czy nie. Ten co ta,k ma zdecydowanie mniej tego płynu i jest wtedy czasem rzadszy. Mój się nie masturbuje nie wiem jakby to wyglądało w prezerwatywie, nie używamy, ale jest to bardzo duża ilość i sperma jest płynna ale wygląda jak takie białe gluty ;]

Gość larys
Czesciowo tez dlatego kochamy sie w gumce, zeby calego mieszkania nie zapaskudzic. Partnerka marudzi, ze po finale wewnatrz nie jest w stanie wytrysku zatrzymac w srodku zanim dobiegnie do lazienki. 30ml - duzo czy malo?

Gość pestka---
dziwna ta twoja kobieta, a co okres potrafi sobie zatrzymac w pochwie?

Gość za dużo pewnie
trochę moczu się przedostaje. Nie boli Cię np pechęrz?

Gość pestka---
30 ml jak najbardziej w porzadku, nawet gdyby bylo wiecej, jestes jak najbardziej zdrow......powiedz jej ze jak ja bedziesz zdradzal, to bedzie mniej spermy

Gość larys
To raczej nie mocz. W moim przypadku podejrzewam, ze jak strzelam to ze wszystkiego co jest dostepne w jadrach i prostacie. Zazwyczaj tez musze sie kilka h regenerowac i rzadko kiedy mam wystarczajaco materialu na dwa numerki w ciagu nocy. Z tym, ze jak juz osiagne to uczucie pustych jaj to nie za bardzo mi sie juz chce pozniej uprawiac seks. Ot tak juz mam.