Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariaaaa60i

na czym najzdrowiej smazyc faworki

Polecane posty

Gość dariaaaa60i

pytanie jak w temacie planta czy olej co zdrowsze? zalezy mi zeby mój 15 miesięczny Synek tez spróbował dlatego cchiaąłbym zeby bylo w miare zdrowe,aha i jeszce jedno czy połączenie planty i oleju tez może byc?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jajajajajajajajajja
fawprki tylko i wylaznie na smalcu, na niczym innym nie wyjda smaczne!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem ze moze niezdrowe ale liczy sie smak :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dariaaaa60i
ale przeciez smazonych na smalcu nie dam mojemy synkowi

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość TAKA MAMUŚKA
na oleju

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmm...
na smalcu są obrzydliwe...śmierdzą. Najlepiej daj dziecku na oleju rzepakowym czyli najzdrowszym :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość filigranowa2555
najzdrowiej jest smazyc na smalcu wlasnie, najnosze badania wykazały, ze nawet zdrowiej niz na oliwie z oliwek.I to nie zadna sciema. milion razy zdrowiej jest na smalcu niz na oleju i margarnie, ponadto okazało sie ze najgorzej smazyc na olejach a juz tragedia na rzepakowym i slonecznikowym, wytwarzaja sie wówczas jakies dziwne wiazania chemiczne o rakotwórczym charakterze. Tłuszcz zwierzecy natomiast nie zmienia swojego składu pod wpływem wysokich temperatur, jest najbezpieczniejszy i najzdrowszy do smazenia.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×