Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męski wytryskkk

POWAŻNE pytanie o męską sperme. Help!

Polecane posty

Gość męski wytryskkk

Witajcie mam pytanie. otóż razem z mężem staramy się o dziecko ale coś nie wychodzi. Zastanawiam sie gdzie leży przyczyna, ja pod względem anatomicznym jestem zdrowa ale martwie sie ze przyczyna moze byc po jego stronie... zastanawiam sie czy jego sperma jest ok, bo jakby to ująć, kiedy uprawialiśmy jeszcze sex przerywany i on kończył mi na brzuchu jego sperma prawie natychmiast tak jakby tężała do tego stopnia ze jak zaras poszłam sie umyc to musiałam ją pazurami zdrapywać bo nie chciała zejsc... to były takie skrzepy, nie była ona płynna. sperma mojego partnera poprzedniego była ciągle rzadka jak woda. co o tym sądzicie? może być to oznaka bezpłodności?

Jak długo się staracie? Sperma może mieć różną konsystencję, nie sądzę, żeby to była przyczyna. 🖐️

Gość męski wytryskkk
no już 8 miesięcy

Gość sdgdsfgdgdsg
Nie mam pojęcia,ale skoro starcie się o dziecko i nie wychodzi to może czas najwyższy żebyście oboje się przebadali.

Gość DWEREERRV
TO TRZABYŁO SE Z POPRZEDNIM PARTNIEREM ZROBIC DZIECKO SKORO MIAŁ RZADKĄ SPERMĘ - NIE CHCE CIE ZAPŁODNIC BO NIE BYŁAŚ DLA NIEGO DZIEWICA A ZWYKŁĄ SZMATĄ

Popróbujcie jeszcze ze 2-3 miesiące, a jak dalej nic to przebadajcie się. A płodność kobiety nie zależy od budowy anatomicznej 🖐️ Masz regularnie miesiączki? Robiłaś kiedyś test owulacyjny?

Gość Bella Bella
zróbcie badanie spermy-koszt to około 50zł, a potem z wynikami do gina przed badanie nie współżyjcie przez kilka dni aby materiał był wiarygodniejszy

Gość rzuć go
nigdy nie będziesz szczęśliwa bez dziecka. Szukaj innego.