Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j5j46j4

moj facet powiedział do mnie kiedy chciałam sie kochac

Polecane posty

Gość j5j46j4

odejdz ty pieprzona nimfomanko ;/ to bylo 2 tyg temu i od tego czasu nie bylo zadnego seksu wczesniej chcicłam codziennie, kilka razy dziennie nawet chociaz 1-2 było super robilismy wszystko budziłam go w nocy lodzikiem i wydawał sie byc zadowolony a od kiedy tak do mnie powiedział i na dodatek patrzac tak pogardliwie calkowicie straciłam na niego ochote;/ wogole cos mi sie wyłaczyło chyba bo kiedy on probuje sie do mnie zblizyc przypomniam sobie co powiedzial i staje mi gula w gardle;/ po prostu czuje sie ponizona przez niego od tego czasu nie było seksu po prostu nie chce on jakby sie tym zbytno nie przejął jestesmy razem od 1, 5 roku

Gość smutna-serenada
Mój tez mnie wyzywa od popieprzonych nimfomanek. Mimo, ze to on mnie rozdziewiczyl to ostatnio jak popil to mnie od dziwek zaczal wyzywac, bo mam wysokie libido. Twierdzi, ze gdybym nie byla z nim to bym zostala kurva. A w lozku jest bardzo kiepski. BYlam mu przez prawie 5 lat wierna, ale w koncu znalazlam kochanka, który mnie uwielbia, ma ochote na wszystko, a do tego zlego slowa by na mnie nigdy nie powiedzial. Polecam. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4520780 To mój topik

Gość j5j46j4
ale mnie zadne hardkory ani dziwne rzeczy nie kreca ot dobry seksik 2 razy dziennie lub raz nic wiecej :o ja robiam wszystko zeby było mu dobrze ;/ nam

Gość j5j46j4
no lubie:o

no to ciebie załatwił Skończ z nim za coś takiego, masz nerwicę seksualną Tak nie można mówić do swojej seksualnej partnerki On jest kompletnym idiotą Nie rozumie zupełnie seksualności kobiet Wyedukowany przez kolegów mających problemy z kobietami.

Gość njknjk
zacznij uprawiac jakis sport, bo masz po prostu za duzo energii i stad ciagla ochota jej wyladowania

Gość hhhh krzywas
takie zachowania facetów, to uzewnętrznienie kompleksów- poprzez brak wiary w siebie (nie chodzi o sex tylko o męskość) wyskakują z nich takie słowa

Gość hhhh krzywas
no przecież dziewczyna uprawia najlepszy sport na świecie znaczy się sex

Gość smutna-serenada
Sport! Dobre sobie. Jak ktos ma libido wysokie to nawet 12 godzin dziennie w kamieniolomach go do seksu nie zniecheci. A uprawianie sportu moze jeszcze pogorszyc sprawe, bo wysportowany czlowiek ma wiecej energii, jest szczesliwszy i ma jeszcze wiekszy apetyt na igraszki. Nie daj sie tak traktowac! Facet powinien sie cieszyc i ubóstwiac Cie powinien, a nie traktowac jak szmate. Ja juz to zrozumialam, ale mi to 5 lat zajelo.

Gość ciekawy.....
no to wiesz przynajmniej jak to jest jak mowisz facetowi ze mu tylko jedno w glowie, a u was to popularne :p

Gość hhhh krzywas
Ty "ciekawy" co z ciebie taki szowinista? człowiek jest człowiek, bez względu na płeć, a pożądanie nie ma rodzaju znacz się ma zarówno męski jak i żeński

Gość j5j46j4
:/

Gość kalina _ochujska
a ty krzywas to wielki mentor niby co nie:P masz tam co dymać i tu się wymądrzasz:P:D

Gość j5j46j4
co mam zrobic? jak reagowac? generalnie od 2 tygodni prawie z nim nie rozmawiam;/ teraz bylam kilka dni u rodziców ale nie wiem co zrobic jak wroce

Gość j5j46j4
?:o

Gość smutna-serenada
Ciezka sprawa. Nicy facet tez czlowiek i czasem moze nie miec ochoty, ale on sie zachowal bardzo nieladnie. Mogl CI jakos delikatnie wytlumaczyc, ze zmeczony jest albo cos, a on tak z grubej rury po chamsku wywalil. KAra sie za to z pewnoscia nalezy jakas. Zeby szacunku troche nabral do Ciebie i wiecej juz sie to nie powtórzylo.

Gość j5j46j4
ostatnio podejrzałam jak wkłada sobieelektryczna szczoteczke do zebow do dupy i wlacza ją. Mial przy tym pełny wzwód co z nim nie tak?:(

Gość smutna-serenada
widocznie lubi stymulacje analna :-D A na powaznie to podszywom dziekujemy.

Gość j5j46j4
czy ta niechec do seksu jest przejsciowa?

Gość phinka
brak ci szacunku do siebie samej skoro pozwalasz się jakiemuś frajerowi wyzywać od pieprzonych nimfomanek i przechodzisz nad tym do porządku dziennego. walnąć w pysk, spakować gacie w reklamówki i wystawić za drzwi, a następnie rozejrzeć się za kulturalnym facetem

Gość j5j46j4
nie przeszlam wlasnie do porzadku dziennego od tego czasu sie mu nie narzucam kilka dni tez nie bylo mnie w domu ma spokoj ode mnie i mysle co zrobic