Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bessssimienna

jak sprawdzic czy facet jest zazdrosny?

Polecane posty

no u mnie dokladnie tak samo heh. 3 lata i na poczatku byla straszna zazdorsc o wszystko a teraz jakby nic... nawet telefonu mi nie chce sprawdzac ;p

Ale ty jestes popierdolona. Byl zazdrosny - zle nie jest zazdrosny tez zle to czego ty kurwa chcesz wkoncu?

Gość bessssimienna
a jeszcze mam pytanie, bo on nie lubi dzien w dzien pisac do siebie smsow i dzwonic bo jak mowi czasami mamy swoje sprawy i na to tez trzeba miec czas albo zwyczajnie nie ma ochoty. to tez ozancza, ze dojrzał?

Gość bessssimienna
juz mam dowod zazdrosci- jak dostane smsa i widzi ze sie usmiecham albo cos to mi wyrywa telefon bo musi wiedziec kto to. czy to zazdrosc???

Gość bessssimienna
staszek ale ty madry facet jestes. daj mi namiar do siebie to bede sie zglaszac do ciebie po porade

tak to zazdrosc. moj jak dostane asma lub zadzwoni od razu pyta kto. a jak ja zapytam to odpowiada dopiero po chwili i to mnie wkur :{

Gość bessssimienna
staszek ale jak mi jakis kolega daje opisy na portalach typu nk to tez jest infantylne? na to nie mam wplywu jak ktorys znajomy napisze, ze slicznie wygladam

Gość bessssimienna
Ostatnio też jak spojrzał się na mnie jakiś chłopak na dyskotece to mój uderzył mnie lekko w policzek i powiedział "ani się waż" czy to znaczy, że nadal mnie kocha?

Gość bessssimienna
20;12 podszyw o tym uderzeniu w policzek

Gość bessssimienna
tak naprawdę to złamał mi nos :) ale to pewnie znaczy, że mnie kocha:)

Gość bessssimienna
up

spadaj podszywie, mój chłopak nigdy mi niczego nie złamał co najwyżej pociągnął za włosy albo trochę uderzył ale to w ramach miłości bo jak tak robi to znaczy że jest zazdrosny i mnie kocha :)

Gość bessssimienna-ania
zaczerniłam się i dopisalam imie, bo ktos chamsko sie podszyl, zaczernil i pisze ze mnie chlopak ciagnie za wlosy itp. to nie prawda. podnosze!

ludzie mówią mi, że powinnam go zostawić skoro mnie bije i nie pozwala nigdzie wychodzić ale to przecież objaw jego miłości do mnie

Gość nightkillera453
kocha Twoja dvpe, nie Ciebie skarbie.

Gość gośćuyt
Ja mam taki sam problem Ten mój nie jest już zazdrosny...przeciez załamać sie można Jakis taki...nie wiem nawet za innymi kobietami sie nie oglada Jak na faceta to słabo Mówi, że tylko ja i że kocha ale mógłby być trochę zazdrosny to bym wiedziala, że coś tam się w nim dzieje A on pozwala mi wychodzic gdzie i z kim chce...Marne wysiłki Chociaz ostatnio sie wkurzył jak wyskoczyłam w bieliźnie a on z kolegami ogladał mecz ;-)

Gość gość
Normalnie. Kobieta jest wyposażona w tzw intuicje. Ja mam np tera do czynienia z facetem, który od 5 lat twierdzi ze jestem koleżanka ale jak mam rozmawiac z innym to mówi , sam to zalatwie' jak prosze o nr tel to faceta to nigdy nie daje. Sprawa jest skomplikowana bo oboje jesteśmy związkach ale ja czuje ze on mnie kocha.czuje sie dopieszczona mimo ze palcem mnie nie dotknął.