Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bessssimienna

jak sprawdzic czy facet jest zazdrosny?

Polecane posty

Gość bessssimienna

jestem ze swoim chlopakiem od 3 lat, na poczatku nie potrafil ukrywac swojej zazdrosci klocilismy sie tylko dlatego bo on byl zazdrosny, z czasem przestalam to zauwazac, nie okazuje ani troche swojej zazdrosci, czy to oznacza ze nie jest o mnie zazdrosny?

Gość bessssimienna
a ja myslalam, ze jestem mu juz obojetna

Gość bessssimienna
to jak mam do cholery sprawdzic czy jest zazdrosny o mnie?

Gość bessssimienna
bede miala satysfakcje. no wiec jak???

Gość bessssimienna
nie przyzna sie, bo juz pytalam. ale jakies objawy muszą byc, no chyba, ze faktycznie nie jest

puść się, a jak nie będzie zazdrosny to go zbesztaj, zniszcz i zgój!!! Jak on śmie! Jak juz cie kopnie w dupsko znudzona wacpanno to moge podac ci parę namiarów na chorobliwie zazdrosnych mężczyzn. Ja trafiam często na takich.

Gość bessssimienna
z tym lodem to chyba przesada

Gość bessssimienna
kilka razy powiedzialam tez, ze ide na impreze, ze umowilam sie ze znajomymi, ze ide do kolegi na urodziny- nawet nie zabronił

Gość bessssimienna
mi chodzi o to, ze on nie reaguje i nie wiem czy sie ukrywa z zazdroscia czy po prostu juz nie jest

Gość onana27
to widać jak zazdrosny znaczy że kocha i zależy a jak nie to znaczy że jesteś dla niego obojętna

Gość bessssimienna
to jak sprawdzic czy jest zazdrosny?

Gość bessssimienna
staszek to dobrze czy zle? uwazasz, że to oznacza ze on mnie juz nie kocha?

najpierw dorośnij do tego, aby wogóle mieć chłopaka. bo jak widzę sama nie wiesz czego chcesz. był zazdrosny-było źle, nie okazuje zazdrości-też źle. dzieci, do szkoły!!

bessssimienna ile Ty masz lat? :o z tego co piszesz wychodzi, że infantylnie się zachowujesz co ci zależy na tym? On podchodzi do tego dojrzalej - dlaczego ma się awanturować/strzelać fochy jak gówniarz bo gadasz o jakiś kolesiach/imprezach itd. o Tobie to świadczy źle a nie o nim. (w jego oczach) jak chcesz/masz go zdradzić to i tak to zrobisz i fochy tego nie zmienią, bo nie można czlowieka na silę zmieniać/trzymać przy sobie - wydaje mi się, że taki jest jego tok myślenia.

poza tym co to za 'związek' na zasadzie - on się nie przyzna do tego, że jest zazdrosny ludziee :P

Gość bessssimienna
mysia69 jakbym slyszala jego;/ dokladnie tak o tym mowi ;/

Gość bessssimienna
podobno faceci tak maja, ze nawet jak sa zazdrosni to nie powiedzą. jakas ich meska ambicja urazona czy cos. kiedys cos powiedzialam na temat jakiegos faceta to mnie tylko scisnal za szczeke i cos tam powiedzial "ani sie waż" nie bylo to mocno sciscniecie tylko takie zeby ostrzec itp nie zrobil mi krzywdy

dziewczyno, ludzie dojrzewają i czasem dostrzegają swoje błędy z przeszłości i próbują to zmieniać, po 3 latach facet zrozumiał i poczul ze nie musi byc taki narwany, proste :-) ale to nie oznacza ze Cie nie kocha, pierwsze emocje juz opadły, a teraz zaczyna sie prawdziwy związek

Tymbardziej się nie staraj bo tylko źle wyjdziesz w jego oczach - na osobę nie wartą jego zaufania. Ten czlowiek Ci zaufal - postawil wszystko na jedną kartę. - Ma mnie zdradzić to i tak to zrobi nawet jakbym za nią latal i się awanturowal. Po co się klócić i szargać sobie nerwy skoro ona sama tego chce? Nie mam prawa jej zabraniać żyć w taki sposób nawet jeżeli chcialbym aby byla tylko moja. Ciesz się takim podejściem faceta, szanuj go dziewczyno i pokaż mu, że jesteś warta tego zaufania. I nie myśl, że ma na Ciebie wyjebane, bo inaczej by z Tobą nie byl i poszukal 'lepszej' .... na pewno jest mu przykro jak gadasz o innych tylko jak to facet w życiu nie pokaże po sobie jakiejś slabości.

Gość bessssimienna
staszek, a dlaczego on nie chce slubu? tylko mu cos napomnialam a on powiedzial, ze jest za mlody a ma 24 lata i ze przed 30stka bo ja mam jeszcze studia do skonczenia, a po co gowniarze maja sie zenic zeby zaraz rozwody byly- tak powiedzial

Gość chociaz nadal kocham go
ja mojego rzuciłam bo logował sie na moje fejsy itp. czytał smsy ,archiwum gg...nienawidze zazdrośników i zaborczych!! :/

"to oznacza ze on mnie juz nie kocha?" to oznacza, ze tepa jesteś. a może jakby ci ryjka oklepał poczułabyś sie bardziej kochana?

Gość bessssimienna
radzisz mysia bym pokazala ze jestem bardziej dojrzała? ale jak mi jakis kolega daje opisy na portalach typu nk to tez jest infantylne? na to nie mam wplywu jak ktorys znajomy napisze, ze slicznie wygladam