Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejne profi

kolejne profesjonalne zdjęcia slubne

Polecane posty

Gość ufff ubaw po pachy
Rety powaliło mnie na kolana.....ze śmiechu... To chyba są zdjęcia czysto amatorskie znajomych osoby fotografującej. Jak na początki robienia zdjęć to przynajmniej osoby są rozpoznawalne.

te zdjęcia z pierwszej galerii wyglądają jakby były z pogrzebu a nie z wesela, a na jednym zdjęciu panna młoda wygląda jakby była w zaawansowanej ciąży:) dlaczego fotograf nie wybrał samych ładnych zdjęć? tylko wrzucał wszystko jak leci

Gość o matko i córko kochana
a ta justyna i kuba to ..powaliło mnie i to na lopatki ,.

Gość laleckinnka
Ależ zimne niektóre zdjęcia :/

Gość maja i piotr
mnie rozwalił facet z wazą :P

Gość mojFotograf
zobaczcie to www.fotokadr.konin.pl mój fotograf :):):)

Gość mojFotograf
www.fotokadr.konin.pl www.fotokadr.konin.pl www.fotokadr.konin.pl

Gość ufff ubaw po pachy
Następny profi fotograf który ze śmiechu powala na kolana. Ludzie nauczcie się najpierw robić zdjęcia a dopiero potem świadczcie usługi. www.fotokadr.konin.pl lepszy niż poprzednik ale nadal to kategoria dna.

Gość o kur wa ...
justyna i kuba hehe laska ma zajebistą kieckę a buty jeszcze lepsze, ja na co dzień w lepszych chodzę...

Gość mojFotograf
ja mialam robiona sesje zdjeciowa wykonana przez fotografa z konina i jestem pod wrazeniem . "ufff ubaw po pachy " podaj stronke lepszego fotografa wg Ciebie

Gość ten fotograf i ja jesteśmy
na jednym poziomie :D moje zdjęcia z chrzcin mojego siostrzeńca są bardzo podobnie wykonane ;D A tak poważnie to mój fotograf nie jest wirtuozem ale przyjemnie się ogląda te jego zdjęcia, jest plener i są jakieś pozy i mi to wystarcza, bo nie jestem jakimś koneserem, chcę mieć po prostu ładną pamiatkę. ja się nie znam ale te zdjęcia są takie nieudane, ludzie mają pozamykane oczy, nie chciałabym mieć takich w albumie. popłakałabym się jakbym miała tylko takie zdjęcia, naprawdę.

Gość Sasadinn
Justyna wybrała kiepska sukienke, na jednym zdjeciu widac jej caly stanik, poza tym moglaby pojsc przed slubem do fryzjera... Zdjecia typowo amatorskie, ot ktos kupil sobie lepszy aparat i pstryka.

Gość majka93e55
Mój kumpel zaczynał od robienia zdjęć po amatorsku, a teraz ma swoje studio ;) Dobry pomysł, na początek nie trzeba samemu nawet inwestować w sprzęt fotograficzny, wystarczy wypożyczyć, np przez camrent.pl, dostanie się wszystko kurierem. Jak ktoś ma talent do fotografii, to nawet po amatorsku wyjdą piękne zdjęcia!