Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stronię

A zaręczyn nie widać ;((

Polecane posty

Gość nie stronię

albo on jest ślepy po tych ponad 3 latach albo faktycznie ma mnie gdzieś i czekać na lepszą okazję :o

Gość nie stronię
poza tym, że facet traktuje Cie poważnie i jest skłonny się z Tobą ożenić czyli wyraża chęć spędzenia z Tobą życia bez względu na to co się potem stanie to niiic.... Faceci dużo gadają ale jak przychodzi do czynów.....

Gość nie stronię
w tym roku ( w wakacje) 26 lat, oboje

Gość nie stronię
buuu

to postaw sprawę jasno:) albo kupuj facet pierścionek albo spada. bo inaczej może byc tak że wpędzi cię w lata i odejdzie do młodszej znam taką parę

Gość nie stronię
zegar biologiczny nie tyka, nie chcę dziecka tylko męża! chcę czuć że ktoś mnie kocha i chce ze mną być zawsze. Nie chcę wprost się o to prosić :o wolałabym sprytem; nie wiem może jakiś wyjazd ale z koleżanką a nie z nim pod pretekstem "muszę odpocząć dobrze nam to zrobi" albo coś w tym stylu.. tylko obecnie za bardzo wyjechać nie mogę. A mam już dość mówienia że zastanawiam się czy nie jest dla mnie za młody bo ja mogę być gotowa na pewne rzeczy a on nie :p Sama nie wiem jak to rozegrać...

masz 2 wyjscia: 1. dajesz mu czas na zobaczenie pierscionka : mowisz ze ma miesiac-kilka miesiecy czasu a jak nie zobaczysz do tego i tego dnia to robisz wypad z tego zwiazku (i jestes przy tym smiertelnie powazna). 2.ty sie oswiadcz jemu :)

Gość nie stronię
sama nie wiem juz co robic, moze to dlatego sie nie chce oswiadczyc bo moze miec to cos wspolnego z jego religia? on jest muzelmaninem i pochodzi z sudanu, razem mieszkamy w danii

Gość nie stronię
wyżej to jakiś durny podszyw, jest katolikiem tak jak ja :p Nie chce go szantażowac i wyznaczać mu czasu, a kobiety które same się oświadczają są żałosne...

Gość nie stronię
jest katolikiem, ale ostatnio bardziej skłania się w kierunku szatana, zrobił sobie tatuaż diabła na plecach i straszy ministrantów ostatnio się zmienił, nie wiem o co mu chodzi, może ma to jakis wplyw na jego decyzje o oswiadczynach?

Gość rrrrtrtretrtrt
a ja nie rozumiem parcia na ślub, jakby bez ślubu wszystko było nieważne a co tak naprawdę daje ślub? obrączkę na palcu? papierek? czy może chodzi o jedno nazwisko? jak ludzie się kochają, jak im ze sobą dobrze, to ślub nie jest potrzebny do niczego.

Gość nie stronię
10 lat to na pewno nie, zaczekam z rok... albo do czasu kiedy kogoś poznam :D wiem wiem podłe ale skoro on mysli tylko o sobie o innego wyjścia nie widzę...

Gość rrrrtrtretrtrt
Bo to jest tylko taka wymówka, żeby na jakiś czas zerwać i pospotykać się z innym facetem. ;)

Gość nie stronię
rrrrtrtretrtrt -> jak ktoś lubi być dymany bez zobowiązań to ok, szczęścia życzę. Ja mam inną wizję związku i przyszłości. Pewnie że nie jest ok szukanie kogoś innego ale jak on mysli tylko o sobie kiedy wie że ja bym chciała? że mam wątpliwości czy nie jest za młody to mnie zapewniał że nie.Czasem myślę, że jak się oświadczy to po prostu specjalnie go oleję, zrobie mu traumę, za to że kazał czekać i myslał tylko o sobie.Przynajmniej jego nastepna dziewczyna nie będzie musiała tyle czekać bo najwidoczniej każdy facet musi zostać ostro kopnięty w tyłek żeby pewne rzeczy zrozumieć.

Gość nie stronię
pół żartem pół serio chyba każdy facet potrzebuje kopniaka żeby zacząć się zachowywać odpowiedzialnie, albo ja tylko na takiego trafiłam :o