Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gomyśka

Co robicie gdy nie ma koszy na psie odchody?

Polecane posty

Gość gomyśka

Witam. Niedawno kupiłam pieska. Jednym z elementów wyposarzenia jakie nabyłam dla psiaka to woreczki i chwytak do sprzątania kup. Jednak w mojej okolicy nie ma ani jednego kosza na te sprawy! A słyszałam, że do zwykłego nie można wyrzucać. Co robicie w takiej sytuacji? Olewacie i nie sprzątacie? Wyrzucacie do zwykłego kosza? Wysyłacie w kosmos? Cholera mnie bierze!Jak mamy sprzątać po psach jak nie ma do tego warunków? :O

A ja słyszałam ze mozna wrzucac do zwykłego kosza jesli nie ma w poblizu tego na psie odchody

Gość gomyśka
Jak wychodzi mój mąż on je bierze i jje na obiad ale dla nie to chore! on mówi że tam jest dużo białka ale jak to możliwe!! Teraz postanowiłam sama z nim wychodzić żeby nie spożywałe tego pokarmu!

Gość kalina _ochujska
ja zjadam :D

Gość tytytytytyt
wkładam do torby z ziemniakami

Gość gomyśka
Laguna dziękuję za odpowiedź :) Mam nadzieję, że masz rację. Widzę, że na więcej normalych wypowiedzi nie można liczyć. Widać, że w Polsce temat sprzątania po pupilach jest ludziom obcy :O

gomyśka taki temat był kiedys poruszany na psim forum i stąd moja informacja na www.dogomania.pl do odnalezienia ;)

Gość gomyśka
Dzięki, poczytam :)