Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laila_Laila

Zaczynam go nienawidzić

Polecane posty

Gość Laila_Laila

Mój chłopak nie mówi do mnie czule, czułe dla niego jest jak mówi że jestem "dupa" albo "kupka". Jest jak malutki chłopiec, potrafi opowiadać dowcipy o seksie przed samym naszym zbliżeniem, kiedy jestem już rozgrzana i potrzebuję trochę "atmosfery" i romantyzmu. Poczuć, że mnie pożąda. Niestety on nie uważa seksu za cos przyjemnego i zespalającego ludzi a za przykry obowiązek za który zabiera się jakieś 10 razy w miesiącu na trzy minuty do pięciu. Dziś w trakcie gry wstepnej orzekł, że go ręka boli, że jestem za bardzo wilgotna "tam" i na koniec że nawet mu nie stanął bo denerwują go moje uwagi (szarpał mnie tam zamiast sprawiać przyjemność więc go poinstruowałam). Kiedyś powiedział mi, że seks go nie pociąga. Znaliśmy się wcześniej długo, zanim zaczęliśmy być razem, wiedział że ja z kolei uwielbiam seks. Powiedziałam mu, że możemy być razem, że go kocham, ale mam też swoje potrzeby. Zaproponowałam mu żeby pozwolił mieć mi kochanka. Odpowiedział, że jest psem ogrodnika, sam nie weźmie ale też nikomu nie da. Kombinuje bo go kocham, choc pewnie moralnie moze na to nie wyglądać. Nie chce odchodzic ale tez nie zgodze sie na białe małżeństwo. Czy to się rozpadnie? Mam 23lata, jesteśmy razem już drugi rok.

Gość cfcfgvgfvg
odejdź od tego frajera 🖐️

Gość no coz.... ..
po co jestescie razem? oboje sie meczycie, a on jest z Toba tlyko dlatego ze ejst wlasnie posem ogrodnika...bez sensu...po co to ciagnac? gdzie szacunek do samego siebie?