Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malarzbd2011

Czy 30 latek ma jeszcze szanse na miłość - FORUM DLA KOBIET

Polecane posty

Witam Mam 30 lat, kawaler, skończyłem studia, pracuje w dwóch firmach, jeszcze studiuje, mam 176 cm. niby przystojny swoje mieszkanie na portfel nie narzekam, wszystko ok ale nie mogę poznać dziewczyny, nie biegam po dyskotekach, bo nie bawi mnie to, czasami tak ale nie weekend, w sumie ostatnio byłem z pól roku temu, nie wiem o co chodzi wszystkie które poznaje i podobają mi się są już zajętę, bardzo chce mieć dziewczynę z którą założę rodzinę, itd. a żadnej nie mogę poznać dziewczyny pomóżcie, Pozdrawiam

Gość a oczekiwałeś że
dobre partie będą wolne :classic_cool:

Gość na miłosc nie masz szans
bo jej nie ma ale dziewczynę jakąś poznać możesz choć to bez sensu bo jak masz juz 30 lat i jestes nadal sam to raczej nieciekawy z ciebie facet lepiej zostan singlem dziewczyne na seks to bez problemu jak masz kase znajdziesz a zenic sie i pózniej rozwodzic po co ?

Gość gfdgdgdg
skad jestes?

Gość love in the city
ja bym sie za ciebie wziela jakbym byla w PL ale mieszkam w Londynie ...

Gość strzelającabąbolada
pewnie sie do tego czasu skupiales na szkole i pracy a teraz kiedy juz stuknela 30stka to nie jest latwo ze znalezeniem kogos co? no coz, na kazdego przychodzi pora :p wiec milosc znajdzie i Ciebie:) skad jestes?

Gość raczej nie widać szczęsliwych
zwiazkow więc z tą miloscia to sciema bo to ze na początku jest super fajnie i często nawet chemia jest to tylko do jakiegos czasu i koniec większą szanse ma rozwodnik czy ktos co zakończył jakiś swoj zwiazek partnerski niz 30 letni kawaler

Gość sallyneedshelpp
no przeciez wrocław to duże miasto! na pewno wypełnione po brzegi singielkami szukajacymi meskiego ramienia :D rozejrzyj sie, masz znajomych? moze oni maja jakies znajome, niech zrobia jakas mala impreze, idz do fajnego klubu, nie poddawaj sie