Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietę

Czy jeżeli będę jedynie zarabiał 4 tysiące złotych to mam szansę

Polecane posty

Gość kobietę

taką która będzie mi się chociaż trochę podobać,bo dla takiego wymarzonej to może być trochę za mało.

Gość ghyuijhnjkolkmo
wiesz dla takiego materialisty pewnie i 10000 bedzie mało Dobrze że hiszpanie czy inni obcokrajowcy nie są az tak bardzo skrzywieni i nie podchodzą przedmiotowo tak jak ty do kobiet, dzieki

Gość pięknooka;))
tu raczej nie chodzi o pieniądze jeśli spotkasz NORMALNA panne to nie bedzie patrzyla na to co masz w portfelu tylko w sercu;)nie wszystkie to materialistki sa wazniejsze rzeczy od posiadania pieniedzy i dobr itd;p

Gość dfgdfg
na serce to patrzy mieasiac a potem na portfell 99 % kobiet to materialistki i wygodne egoistki

nie wiem jak jest z czwórką ale wiem ze szóstka kobietom sie podoba ;)

Gość Moja tradycja jest nieco inna
dfgdfg nie żadne egoistki tylko realistki. kobiety myślą o dobrobycie rodziny, po co zakładać rodzinę z biednym człowiekiem, żeby dzieci miały przesrane życie jak większość ludzi?

wiadomo, że istnieje zawsze ryzyko zajścia w ciązę, więc nie dziwne, że dla kobiet ma to znaczenie

oczywiście. jeśli facet ma w dupie swoje zarobki, to znaczy że coś jest z jego głową nie tak. pieniądze są jednak ważne jak się ma rodzinę. nie mówię o jakichś sumach z dupy jak 5.000zł., dzisiaj małżeństwa mają 1-2 dzieci, więc 4 osoby to nie jest aż taki wydatek. jak się chcecie przeliczać to proszę bardzo, w ogóle nie widzicie ile my kasy ładujemy - ciuchy, dodatki, kosmetyki, wszystko żeby być dla was zadbanymi, atrakcyjnymi

kremy itd. porównaj wygląd zakonnic z wyglądem atrakcyjnej, zadbanej kobiety. na taki wygląd trzeba wydać pieniądze, ale jakoś nasze wydatki umykają wam w ostatecznych rozrachunkach.

Gość a jeżeli tak
4.000,00 :D:D:D he he he ..... chyba na waciki?

widziałaś jakąś atrakcyjną zakonnicę? ładna to nie znaczy pociągająca/atrakcyjna (dla faceta)

ale czy zanim wynaleziono kosmetyki to nie było atrakcyjnych po prostu z natury?

Gość andrew golota golota golota
kosmetyki znano już w starożytnym Egipcie, tylko wyrabiane z innych produktów. a w średniowieczu i później była moda na niepodkreślanie urody

kosmetyki znano już w starożytnym Egipcie, tylko wyrabiane z innych produktów. a w średniowieczu i później była moda na niepodkreślanie urody

Gość to 4k nic nie mowi
nie napisalesc czy netto czy brutto. poza tym jak zarabiasz 2k na reke, a masz perspektywy na wiele wiecej, to tez jest inaczej. nic nie napisales. no i kwestia miasta. kasa w wawie to nie ta sama kasa to w pcimiu dolnym...