Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość można by mieć wspólne ambitne

To nie jest chyba realne poznać kobietę ambitną,z którą

Polecane posty

plany,nazwijmy naukowo,zawodowe,o jakich większości przeciętniaków nawet nie śni i cieszyć się wspólnie ze starań w celu ich realizacji.Pomijając już inne aspekty czy ludzie do siebie pasują. Mimo tych gadań o feminizmie,wyzwoleniu itd.to takich kobiet jest według mnie mniej niż jeden procent.

Gość ambitnaaaaaaa
To interesujące, bo ja to samo myślę o dzisiejszych mężczyznach

Towarzyszki feministki,wypowiedzcie się.

Gość wertyuiopdfg
ja jestem kobietą ambitną z DG :) i z kupą ksiązek na głowie

Gość wertyuiopdfg
oj to badziej pasuje do panów

ciekawe stwierdzenie... Szczerze mówiąc sama znam mało ambitnych kobiet niestety Kiedy opowiadałam koleżanką o moich planach na przyszłość patrzyły na mnie jak na wariatkę :D

Gość co pewien czas....
No, ciekawe. Ja mam mnóstwo pasji, hobby's zainteresowań, dwa kierunki studiów i to facetów odstrasza. Póki nie wyjdzie na jaw co potrafię- fajnie jest. Ale- jak sie wyda, po herbacie. Raz nawet udawałam, że pracuję w hurtowni serów....było dobrze. Nawet nie szukam, bo po co. I też, jak moja przedmówcyni- to samo mysle o facetach. Nawet na siłownie przestają chodzić najpóźniej po 40-tce.

Może i tak,większość mężczyzn nie jest stworzona do książek,ale zapierdalania fizycznego,a że czasy się trochę zmieniły,więc popadli we frustrację trochę.Natomiast podobno to kobiety zostały wyzwolone,dokonała się rewolucja,jak mówią media.

Gość ślicznoptka 787
ja też jestem z DG i też kupę książek w głowie oraz własnych przekonań :) :P

coraz więcej kobiet studiuje itp, fakt chcą coś w życiu osiągnąć, ale rzadko im się to udaje, bo są kobietami... Wysokie stanowiska zajmują faceci. Kobiecie ciężej jest dostać pracę, bo pracodawcy boją się, że zaraz pójdzie na macierzyńskie

Gość to powyzej to
plec wisni- "koleżanką" hahahahahahahahahaha, ale mam rozpierdziuche z ciebie, ambitna!!

Gość wertyuiopdfg
moje pasje ksiażki, obrazy , kolekcje

Gość co pewien czas....
Nie twierdzę, że facet ma siedzieć z nosem w książkach, to nie o to chodzi. ale mało jest takich, którzy maja jakieś zainteresowania, a jak mają to są to jakieś .... no sama nie wiem, jak to nazwać. Może się nie znam. Modele czołgów ( powrót do dzieciństwa??) kufle (pretekst do wizyt w pubie??). Nie znam takich, którzy podróżują. Po to żeby poznać świat, obce kultury.Albo mają jakąś taką niezwykłą pasję.

Żeby ta większość kobiet studiowała przynajmniej prawo ( po aplikacji konkretny zawód,chociaż nie tak dobry kiedyś )albo fililogie obce,znajomość języka konkretna umiejętność.

a co to znaczy z DG

Gość edrtyuiop;kjhy
a zaradna i ambitna pasowałoby ale osiołek z ciebie działalnośc gospodarcza kochany ! Szkod aże nie ma inteligentnych faceatów

pewnie,że by pasowała,to też jednak zależy co kto rozumie pod tym względem,najbardziej to chciałbym poznać prawniczkę po aplikacji,z która otworzylibyśmy kancelarię,która z czasem byłaby najlepsza w mieście.

Gość wertyuiop;lkjh
haha ja mam wspaniałego lekarza :) haha pozdr marzenia ścietej głowy ?

czemu od razu ściętej głowy

Gość drach1
ale fajny temat...jestem managerem w duzej miedzynarodowej firmie, do tego tlumaczem, prowadze wlasny biznes....jestem bardzo atrakcyjna,inteligentna kobieta i wiesz co ci powiem, FACECI BOJA SIE TAKICH KOBIET.Boja sie ze nie nadaza, dodam ze mam 2 dzieci, dla ktorych mam zawsze czas, rozwoze na zajecia itd.,mam czas na swoje zainteresowania...kto dalby rade? mam dosyc bycia lokomotywa w zwiazku, a terazniejsi faceci tego oczekuja...zal...

Gość Oto jestem*
Spełniam dokładnie wszystkie wymienione przez Ciebie we wszystkich postach oczekiwania, co do jednego. I...jestem sama. Mężczyźni uwielbiają ze mną rozmawiać dlugie godziny, mam znacznie więcej kolegów niż koleżanek, zawsze są dla mnie uprzejmi i szarmanccy, ale na tym koniec. Żaden nie odważy się mnie nigdzie zaprosić, no chyba że trafi się akurat podrywacz, bo ten ze względów oczywistych nie ma z tym problemu. I jest mi smutno, bo nie mam nikogo bliskiego. :-(

jestem nienajpiekniejsza i niewyksztalcona, nie uzywam polskich liter, z czego wniosek, ze z inteligencja tez musibyc krucho : ))) nie czytam ksiazek nie pisze rozpraw naukowych i nie posiadam zadnego hobby na powaznie a jednak co chwila spotykam wspanialych ludzi. Pytanie : dlaczego? Drogie koleżanki wyjątkowe?? Z tym hobby, pasją, podróżami to nie rozśmieszajcie mnie, Jak chce poznać podróżników wbijam na forum/ lokalne spotkania takich grup. Od czego jest internet? Po co wam chlop z pasja skoro same najwyrazniej zadnej nie macie, hmmm.. A co do zalow 1szego pana - nie wiem, moze zaprzyjaznij sie z kolezankami ze swojej branzy, na pewno sa jakies. Ale po co Ci ktos identyczny na partnera zyciowego? Zawsze wolalam miec moje przeciwienstwo przy sobie, zeby uzupelniac braki niz kogos kto pracuje w tej samej branzy i w zw z tym podziela moje ograniczenia.

Dlaczego ja nigdy nie moge trafic na taka wlasnie kobiete z ambicjami,zaradna,pracowita,z hooby i pasjami tylko trafiaja mi sie takie same cieple kluchy.

Gość drach1
kroplablekitu jak piszesz na niemieckiej klawiaturze, to nie znajdziesz polskich znakow, po drugie czy ty wierzysz czy nie to twoja sprawa.napisalam wyzej jak wyglada moje zycie, bo tak jest, a ze faceci boja sie takich kobiet to wiem z autopsji.jezeli chodzi o inteligencje to wystarczy spojrzec na moj nik, to po niemiecku, reszte sobie mozesz dokonczyc...

Gość dfgdfgdfgd
wiekszosc kobiet to niestety pasozyty kobiet ambitnych robiacych kareiere jak na palcach reki policzyc

Gość pewnie, ze da sie zyc zalezy
Ja sue wypowiadac nie bede jaka jest wiekszosc, bo to bezsensowna generalizacja. Ja chcialbym "robic" studia doktoranckie, to wiele kobiet odstrasza niestety. Wiele z nich boi sie, ze zaczne mowic po chinsku :P takie odnosze wrazenie.

Gość drach1
zgadzam sie z toba w 100%, wiekszosc kobiet ktore znam nie pracuja i ogladaja sie na facetow.Ja sie nie ogladam, wrecz to ja zawsze robie za sponsora w zwiazku.Dla mnie wazniejsze sa inne wartosci w zyciu...ale faceci chca wygodnie sie ustawiac...

Gość pewnie, ze da sie zyc zalezy
Ja nie chce byc niczyim utrzymankiem. Z reszta i tak jestem sam.