Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorolowooo

zobaczcie ten potworny filmik

Polecane posty

Gość Ja ten filmik
tu też niedawno pokazałam i na paru komentarzach sie skończyło. Ludzie wolą podpisywać petycje dotyczące kotów.

Gość slask
kurwa nie wierze :/

Gość Tygrysek-to on pije
ale to fotomontaz czy prawda?

Gość o czym to jest bo boje sie
patrzec>????

Gość xxxxxxyyy
albo nie kieruja sie emocjami tylko wiedza i zdaja sobie sprawe z tego, ze to nie jakies wymyslne tortury ani znecanie sie nad niemowlakiem tylko faktycznie rodzaj gimastyki dla niemowlat praktykowany w krajach wschodu - ja podziwiam kunszt i mistrzostwo z jakim ta dziewczyna cwiczy z maluchem . Cwiczenia kontrowersyjne , ale od znam osoby, ktore to praktykuja i bardzo chwala - zdecydowanie nie jest to cos co mozna robic ot tak w domu bez wiedzy i przygotowania.

Gość eeeeeeeeeeee?
"Ludzie wolą podpisywać petycje dotyczące kotów." No i? W czym mój kot jest gorszy od twojego dziecka?

Gość pfffffffffffffffffffffffffffff
Jaki potworny? Potworny to jest film tego gościa co własnego psa na tory pod pociąg wrzucił. Tu się dziecku krzwda nie dzieje.

Gość do eeeeeeeeeeee?
Nie odpowiem na ten komentarz, najwidoczniej ty od twojego kota też niczym się nie różnisz. To co ta baba wyprawia z maluchem nie ma NIC wspólnego z gimnastyką lub relaksacją niemowląt! Dziecku można uszkodzić stawy lub doprowadzić do wstrząśnienia mózgu. Takie maleństwo chce być przytulane i delikatnie kołysane, jak w brzuchu mamy, a nie rzucane w każdą stronę do tego gołe na dworze. Poza tym to dziecko nie ma więcej niż 3 miesiące, patrząc na odruch "chodzenia" na początku filmu. To absolutnie nie jest mądre, a rodzice, którzy dają takim debilkom zarobek też do mądrych nie należą.

Gość no i co z tego, że nie poszedł
Wolałabym podpisać petycję ratującą koty.

Komentarz mojego lubego: No nie ma dziwne, że tylu pojebów teraz chodzi po ulicach. Przeciętna małpa nie przeżyła przez całe życie tyle, co to biedne dziecko. Czego ludzie nie zrobią dla kasy i by znaleźć się w internecie. Nic dodać nic ująć. Szkoda tylko dzieci, które padają ofiara takich idiotek i naiwnych rodziców. I nikt, żaden pseudonaukowy autorytet nie wmówi mi, że takie potrząsanie dzieckiem ma na niego dobry wpływ. A może by ktoś tej dziuni zafundował taką "jogę"?

Gość przecież to lalka
a wy się niepotrzebnie podniecacie:D

Gość dthtrfhrye
Po pierwsze to LALKA, a po drugie film jest ZAGRANICZNY.

Gość fdggdgdgdg
przeciez to lalka barany!!!

Gość dlaczego to dziecko
ma cały czas kolana ugięte pod tym amym katem, nawet jk kobieta trzyma je do góry nogami? bo to lalka, ludzie...

a ja kota kopnelabym w duoe jakby mi sie ktorys napatoczyl, glupie zweirzeta nierozumne, wredne, niewierne za miche mleka wydrapaly by ci oczy

Gość dthtrfhrye
Germaine Geer , palnijn się w łeb.

Gość wreszcie ktos bachora
rozumu nauczy :D :D :D jagoda szmato 🖐️ a z ggownem nawet sie nie witam :classic_cool:

Gość lajtowy ten filmik
te małe wrzeszczące mendy należałoby traktować gorzej :)

co mi koty zrobily?? nienawidze ich za to ze sa niewierne i zdradliwe, ze przyjda do ciebie tylko wtedy gdy one same beda mialy na to ochote, za to ze potrafia podrapac nawet swojego kochajacego wlasciciela do krwi. i pewnie o tym nie wiecie ale kociska zaatakowalyby wlasciciela gdyby byly masakrycznie glodne udowodniono to. a wy tak slepo je kochacie, smiech

Gość Gerrnaine Geer
jem kocią kupę ze smakiem - najchętniej świeżutką i jeszcze parującą :) niebo w gębie!