Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosieńka1987

Panowie czy po 1szej randce

Polecane posty

Gość zosieńka1987

mówicie dziewczynie czy to na zakończenie, czy później przez telefon/sms/gg cokolwiek innego, coś w stylu że się dobrze bawiliście, podziękowanie za spotkanie czy coś w tym stylu? Od niedawna chodzę na randki kilka razy spotkałam się z jednym chłopakiem, i ani razu nic takiego nie usłyszałam od niego, mimo, że widać było że podobało mi się spotkanie. Dziś miałam 1 randkę z innym chłopakiem, i też cisza. Zarówno tamten poprzedni jak i obecny są bardzo kulturalni, wychowani.. a może to ja za dużo oczekuję?

Gość jam 26 i 4 miesiące
mówicie dziewczynie czy to na zakończenie, czy później przez telefon /sms/gg cokolwiek innego, coś w stylu że się dobrze bawiliście, podziękowanie za spotkanie czy coś w tym stylu? Tak ja zawsze piszę dziewczynie esa po randce jak to się wspaniale bawiłem haha. Za dużo oglądasz amerykańskich filmów romantycznych.

Gość zosieńka1987
nie że jak się wspaniale bawiłem ale coś w stylu "dzięki za miły wieczór" czy cokolwiek? Zupełnie nic?

Gość jam 26 i 4 miesiące
Odprowadzam ją na autobus lub do domu i mówię że zadzwonię i się znowu umówimy itd. Nie każdy facet ogląda amerykańskie kiczowate filmy o miłości i pozuje na jakiegoś frajerskiego lovelasa bez jaj.

Gość kandyzowana_malina
mi ostatnio powiedział 'dzięki za miły wieczór, mam nadzieję, że to powtórzymy...' i już więcej się nie odezwał :D

Gość jam 26 i 4 miesiące
Walną takim tekstem dla beki :D

Ha ha a jak zawsze to słyszę i często jak wracam do domu dostaję jeszcze SMSa z tą samą wiadomością ;)

Gość kandyzowana_malina
a więc nie ma znaczenia czy powie, że wieczór był miły... :P najważniejsze, żeby chciał spotykac się dalej:D

Tzn. słyszałam, teraz to raczej od kolegów którzy jeszcze mają nadzieje :D ale ogólnie to jestem zajęta :D

Gość eibejaj
tak, to z wami lachony cos jest nie tak. juz mi sie to kilkukrotnie zadazalo ze po takim spotkaniu dostalem smsa z informacja jak to bylo super. az glupio nie odp ze sie tez dobrze bawilo.

Gość jam 26 i 4 miesiące
Kobiety myślą że jak facet nie zacytuje tekstu z jakiegoś biorąceg na wrzyganie amerykańskiego filmu to nie traktuje kobiety poważnie ? Nie przesadzajcie dziewczyny. p.s. jestem poważny i prawie po studiach, nie bawię się kobietami, nigdy nie umówiłem się z dziewczyną po zawodówce chociaż leciały na mnie bardzo ładne 'lachony'

Gość eibejaj
...nigdy nie umówiłem się z dziewczyną po zawodówce chociaż leciały na mnie bardzo ładne 'lachony' a to błąd :D

Ja mysle ze to kwestia kultury, moze sie mysle, ale jakos mi sie zawsze trafiali tacy gentelmani :D

Gość eibejaj
jakiej k... kultury? :D

Gość jam 26 i 4 miesiące
a to błąd ??

Gość Kobiete mozna sobie odszukac n
jam 26 i 4 miesiące Rozwaliles mnie, ale masz racje :D amerykanskie filmy szkodza :)