Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALISZIAAAAA

MÓJ FACET BYŁ PIJANY PODCZAS OŚWIADCZYN!:(

Polecane posty

Gość ALISZIAAAAA

Dziewczyny..;((( jest mi tak okropnie przykro. Byłam dziś w klubie z moim chłopakiem, na urodzinach kolegi. ( z moim mężczyzną jestem od 3 lat). O dokładnie 24 podczas gdy siedzieliśmy na kanapach ze znajomymi on PIJaNY NA MAXA uklęknął i pyta czy bede jego żoną. bylam w takim szoku , bylo mi tak glupio przed tymi dziewczynami:((( powiedzialam, ze oczywiscie, ze tak kochanie. zalozylam pierscionek i potem to opijalismy bawilismy sie jeszcze nie cała godiznę bo poprostu MÓJ MĄŻ zaliczył zgon. przyjechalismy do domu i po ponad 0,5 godzinnym rzyganiu zasnal. a ja siedze i chce mi sie plakac. :( nie tak to sobie wyobrażałam, czuje sie jak idiotka;( jak on nie bedzie wcale o tym pamietal rano?!?! ;(((( co mam zrobić? pomóżcie!:(

Gość ALISZIAAAAA
sory ze tak zagmatwanie napisalam ale jestem taka zdenerwowana i smutna ze nie moge skleic zdania normalnie;(

Gość ALISZIAAAAA
wszyscy śpią a ja mam takie oczy mokre że chyba dzisiaj nie zasne;(

Gość czekoladowebrownie tu i teraz
no skoro mial pierscionek to raczej myslal o tym wczeniej czyli nie zapomni rano:>

Gość ALISZIAAAAA
ale co z tego, to bylo pod wpływem tego że był pijany!! :(

człowiek pijany, robi i mówi, to co myśli :) a jak miał pierścionek, tzn. że planował :D uszkaa do góry!

Gość ALISZIAAAAA
ale czy wy byscie chcialy żeby wasz facet byl pijany podczas takiego dnia? wyobrażałam to sobie inaczej:(

Gość czekoladowebrownie tu i teraz
dokładnie. za X lat będziecie się z tego śmiali. może był tak zestresowany, że właśnie z tego powodu przeholował z alkoholem?? Nie bądź jutro dla niego niedobra;) zazdroszczę Ci, bo mój mi się narazie na pewno nie oświadczy:(

Gość ALISZIAAAAA
musisz go upić;)

no wiadomo, że każda wyobraża to sobie całkiem inaczej :) nie martw się, tylko porozmawiaj z nim o tym... może chciał wcześniej, ale się bał albo później, jak będzie w 'normalnym' stanie. ale wiadomo alkohol różnie działa na człowieka

nie tak sobie wyobrażałaś? a jak? kolacja, świece, czerwone róże , ą, ę :O a wyszło spontanicznie za kilka lat będziecie to wspominać miło

Gość koło od roweru
Alkohol to serum prawdy! Pijany nie kłamie i mówi co ma na myśli! Dlatego trzeba tak często się upić!

Gość ma sie oswiadczyć jeszcze raz
na trzeźwo !!!!