Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę rybę

Facet RYBY

Polecane posty

Gość chcę rybę

Jacy są? Jakie kobiety lubią itp idt ;) ??

Gość chcę rybę
itd miało być :) każda ryba to romantyk ? ;)

Gość zona dresiarza
mój młodszy brat jest spod tego znaku chcialabym zeby moj facet mial jego charakter

Gość chcę rybę
srake duzo kupy srac i srac

Ja i mój partner jesteśmy spod tego znaku.:) Jaki jest?- uwierz mi, nie ma reguły. Każdy jest inny bez względu na znak zodiaku:) Mawia sie, że tę troszkę jakby "bujamy w obłokach" "żyjemy w innym, mistycznym świecie" hmmm...????

Gość regres to ciota
:D:D:D

a tak na marginesie to jak mózna mówić że ryby faceci to są fajni a koziorożce faceci są chujowi? Jaką popierdoloną strzałą trzeba być by tak myśleć ? :D

Gość Regres nie ma nic gorszego jak
facet waga,sama jestem waga i jednak znaki sie sprawdzaja,faceci spod znaku ryb sa stanowczy,ciepli,kochajacy,dobrymi kandydatami na meza.Natomiast facet waga=zajebisty sex bez zobowiazan,zimny dran:P:D

nie prawda :) Ja jestem waga i to co piszesz w 100% się nie sprawdza :D bo nie jestem zimny tylko ciepły drań ;) a i nie zmieniam lasek bo mam jedną i jej sie trzymam :)

Gość 89sylwia
do 'regresniemanicgorszego' gowno prawda moj facet jest spod znaku wagi a jest wspanialym facetem,uczuciowym itd co ty mi tu pierdolisz hahaha

Nie ma reguły, wszyscy piszą, że ryby takie super, yhy :O najlepszym tego przykładem jest mój pseudo wujek - alkoholik, który zostawił żonę z małym dzieckiem.

Gość andrrrr
wieczny chłopiec :O

Gość ja znam rybę
kłamca, zagubiony romantyk, ale zarazem babiarz, sam nie wie czego chce, z poczuciem humoru, przy ludziach wesoły, ale miewa stany depresyjne jak się nasłucha smutnej muzy, żali się szczególnie po wódzie, robi dobrą minę do złej gry

Gość wyzej to całkowita prawda
zgadzam sie w 100%

Gość leeemonka
opis post wyżej potwierdzam w 1000% dodam jeszcze że bardzo agresywny jak się wkurwi

Gość gość
niewierny, nieodpowiedzialny, nietroskliwy, egoistyczny, skupiony wyłącznie na sobie, wygodnicki, dorabiający się na innych, wyrachowany, lubi wódkę i kolesi, zmienia baby jak rękawiczki, każdą rani i idzie po trupach dalej, niezdolny do uczuć, nawet własnych dzieci nie kocha. żyje tylko dla siebie i sensem życia jest dla niego zabawa, zaspokajanie swoich kaprysów i pieniądze (nawet cudze, bo umie i lubi wykorzystywać kobiety). beznadziejny! najgorszy w całym zodiaku facet to ryby, skorpion, rak i wodnik! tragedia! beznadzieja! naprawdę nie warto!

Gość srakapratakaa
polecam dorsza w cieście 🖐️

Gość mocna glowa
od wagi, ryb, wodnikow, strzelcow lapy precz--- zalosni klamcy egoisci i babiarze

Gość elizaaaaa:)
Do "Gosc" powyzej. Sprobujmy nie uogolniac,zreszta,jak chcesz.Moze moj maz jest wyjatkiem.Moja Rybka jest najcudowniejszym mezem,ojcem na swiecie.Wiem co pisze,nie jest to moj pierwszy zwiazek i raczej jestem w wieku dojrzalym.Moj maz jest moim najwiekszym przyjacielem,zawsze jest obok,gdy potrzbuje pomocy,rady,jest cudownym ojcem.....Jeszcze by troche wymieniac.Pewnie,ze idealem nie jest jak i ja nie jestem idealna.Ma wady,oczywiscie,ale one w zyciu nie przeszkadzaja.Lubi oko zawiesic na ladnej babce,ale ktory facet nie?Znczy,ze jest zdrowym chlopem:)A tak na serio-dziewczyny nie ustawiajcie sie negatywnie do kogos,bo jest Ryba czy tam innym znakiem zodiaku,popatrzcie,przyjzyjcie sie.... Buziaki od szczesliwej zony Ryby.