Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RobertBurneika

Robert Burneika Hardkorowy koksu ma już swoje suplementy diety.

Polecane posty

Gość RobertBurneika

Witam, są już dostępne w Polsce suplementy i odżywki, które reklamuje od dłuższego czasu Robert Burneika. Opis, zdjęcia, skład, opinie. http://tiny.pl/hcfgl Zapraszam do zapoznania się.

Gość Podoba mi się teks
Ze niby k**** czego nie masz? ...znowu cos tam jęczysz o braku motywacji? Jaki do cholery brak energii? że niby dlaczego miałbyś mieć słaby trening? To, ze skończyłeś właśnie cykl kreatynowy ma być wymówka przed ostrym zapier*******??? Peeeewnie... zwleczesz się na siłkę, żeby przepalić z bólem trochę kalorii dla zabicia sumienia niech Cię jeszcze przytule nie rób jaj facet! Mięso samo się nie porobi! Żeby mieć efekty trzeba zapie*****c!!! Treningi na pól gwizdka to nie jest rozwiązanie. Okres regeneracyjny na mniejszej intensywności treningowej? Dobra wymówka ale mało praktyczna! To, że do tej pory cały zasrany rynek suplementów nie oferował nic, co mogło by zastąpic przedtreningową bombę z kreatyna, nie oznacza, ze tak musi już zostać. Skończyły się czasy, że budowałeś mięcho jedynie na cyklu kreatynowym, kiedy mogłeś wykorzystać swój akcelerator przedtreningowy z kreatyną. Koniec z pieprzoną cyklicznością wzrostu formy! Koniec z zastojami miedzy cyklami kreatynowymi! Koniec z brakiem mocy z powodu niedostępności produktu przedtreningowego bez kreatyny, który dawałby prawdziwego kopa! PIMP BLAST To, czego nie mają inni Moc z Charakterem Niech wiedzom, że jak Ty wchodzisz na silkę, to nie ma ch*** we wsi będzie rzeźniazawsze! Jesteś Prawdziwym PIMPEM hardcorem. Jak wykręcasz trening to wszystkie piczki dookoła robią się mokre. Jak ciskasz złomem, to leszcze patrzą z niedowierzaniem i gotowi są sprzedać się pod latarnia, byle dostać choć porcje tego co ładujesz przed treningami. Patrzą na Ciebie i opadają im kopary, że Twój trening zawsze jest SPIMPOWANY. Pimp Blast podrasuje Cię ponad granice możliwości! Tryskający ogniem wjedziesz na siłkę z energią młota Thora. Ładujesz ile wlezie. Wrzucasz niewyobrażalne tempo. Pompujesz mięśnie, aż skóra robi się napięta, jakby zaraz miała rozedrzeć się na strzępy. Każde włókno widoczne gołym okiem. Niewyobrażalne przekrwienie i pompa na wierzchu pełne okablowanie. Wrzucasz tempo, jakiego dotąd nie widzieli. Jesteś Pimpem niech patrzą na Ciebie jak na swojego idola. Niech zazdroszczą niewyobrażalnej wytrzymałości i mocy. Niech próbują złapać oddech w przerwach miedzy seriami, kiedy Ty będziesz kończył kolejne ćwiczenia! Trenuj jak prawdziwy kozak! Niech każde starcie na siłowni będzie jak przeżycie wyzwalające nieposkromiony anabolizm Z treningu na trening potężniejszy, mocniejszy, twardszy i bardziej ubity!

Gość Thermal PRO Femme 60caps
Thermal PRO Femme 60caps dla Kobiet 1 butelka 60kap Czy ktoś zna skład ?

Gość NKWDD
nie widziałem nigdzie składu, a tematy dotyczące firmy tylko w polskim języku. Czyli to tylko na nasz kraj jakby szło.

REVANGE - Innovative Pimp Blast Podrasuj Sie i Jaaazda! Leszczom opadają kopary, piczki robią sią mokre a jak mam rozumieć ten tekst reklamowy?

Gość dladziecii
To są takie teksty dla dzieci więc rozum sobie jak chcesz. Ja tam wiem swoje.

Dziękuje.

Gość Luxsuuple
Podobają mi się te suplementy, szata i wykonanie wydaje się dobrej jakości.

Gość Niedwiedziov
mnie też tylko cena mnie trochę przerasta.

czy już ktoś ustalił skład lub ustalił czy jest coś białkowego pod diety proteinowe?

Gość Mocnny
Nie ma białeczka i nie ma składu spalaczy.

Gość najlepszyznajlepszych
oj nie dobrze, haha

Gość gainerekk
a może jakiś gainerek ?

Gość Mocnny
Nie ma gainerów.

Gość niesprawdzone
masa niesprawdzonych mikstur i tyle.

Gość Podoba mi się teks
a jak myślicie czy te wynalazki naprawdę będą odczuwalnie działać, czy to raczej placebo takie na domysł.

Gość Fajne te środki są
Fajne te środki są, ale drogie w pieron.

Gość otobiemowa
Za drogie.

Gość jakdopalacz
czy to coś takiego jak dopalacze?

Gość Fajne te środki są
To są suplementy diety, tak to należy traktować. Jak witaminę C itp.

Gość dokładniejw
Dokładnie J.W

Gość superzdrowiuśkie.
Super te opisy działa na młodzież.

Gość trenujiruszajsie
Te produkty to jest ściema pewnie nikt tego nigdy nie przebadał sypią tam mąkę za duże pieniądze a frajerstwo płaci.