Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy195323

Trace wzwód podczas seksu dlaczego :( ??

Polecane posty

Gość Anonimowy195323

Ostatnio podczas seksu straciłem wzwód zaraz po założeniu gumki. I odzyskiwałem tylko gdy dziewczyna byla nademną. Dlaczego trace wzwód ? Przez czeste masturbacje ? Czy przez stres ? :( Bo troche sie denerwuje jednak :( Co z tym zrobić ? Nie masturbowałem się od wczoraj a zamierzam w środe pojechać do dziewczyny i to zrobić. Czy taki celibat do środy coś pomoże? Co mam zrobić :( pomóżcie :(

Gość Tszpieg kafeterii
Jeżeli w twoim nicku jest rok urodzenia jest to wina wieku

Dlaczego nie pójdziesz na erotyczne forum? :o Ja jem śniadanie!!! i nie mam ochoty czytać o Twoich problemach ze wzwodem, zaburzony dzieciaku.

Gość Anonimowy195323
Nie mam 19 lat A ty jeśli jesz śniadanie to po co otwierasz takie tamaty ! Palancie ...

Gość Anonimowy195323
Nie wiem a denerwuje się może... to przez moją niską samoocenę :(

Gość he....
Może partnerka Cie nie podnieca? Może stres? Może zmęczenie? Może .....

Gość audi 4,2l
Zaproś mnie Ja sie bede zabawiał z Twoją dziewczyną ,a Ty bedziesz sie stroił,podobno takim jak ty pomaga,

przyczyna tego stanu rzeczy jest jedna: nie pijesz mleka z gipsem. Amen. NIech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze Dziewica.

Gość he....
skoro twierdzisz, że masz niską samoocene, to może faktycznie przez stres związany z tym...

Gość pata taj
na erotycznym wolno odpisuja !! mnie sie wydaje, ze to przez stres. sama mialam faceta (tylko ze on duzo starszy niz Ty autorze) ktory wymiekal gdy mielismy sie kochac, okazalo sie, ze to przez stres, chcial dobrze wypasc itp. przyzwyczail sie do mnie, oswoil ze mna i bylo juz wszystko ok takze jezeli nie masz powaznych problemow zdrowotnych to po prostu jest stres - proponuje sie nie spieszyc, zadbaj o atmosfere komfortowa itp.

Gość Anonimowy195323
Dziekuje tym którzy odpowiedziali mądrze bo kilka osób mnie całkowicie zniechęciło do tego portalu......... Załosne audi 4.2 l ... ciekawy czy był byś taki mądry w realu cwaniaku..

Gość ioopopop
moj chlopak tez tak mial, to bylo na poczatku, tlumaczyl to stresem itp szczegolnie przy 1. razie. nie wiem na jakim etapie wy jestescie :p

Gość karolw
tez tak miałem i to był efekt poprzedniej kłótni z nią

Gość Anonimowy195323
Było ostatnio kilka spięc miedzy nami ale juz wszystko sie ulozylo A to bedzie dopiero 2 proba. Tak to same pieszczoty byly. Robienie sobie dobrze itp

Gość bardzo sie boje
wypierdalaj

Gość pata taj
to stres, oswoisz sie z nia i dasz rade - a propos - jak twoja dziewczyna reaguje na ten problem?

Gość Anonimowy195323
Mówi że jeśli trzeba to poczekamy i mnie pociesza

Wątpię by wypowiadający się-robiący sobie jaja byli dobrymi kochankami, więc się nie przejmuj ;P Jakoś muszą reperować swoje ego ;P Zamiast się załamywac, odpręż się! To nie wina masturbacji chyba, że byłbyś uzależniony od filmów x i partnerka przestała Cię podniecać, a wątpię by tak było ! to wina wieku i stresu, bo pewnie chcesz wypaść jak najlepiej zamiast tym się zamartwiać rozluźnij się i ciesz się chwilą możesz porozmawiac z dziewczyną czego by oczekiwała w seksie by być pewnym, że nie robisz nic czego ona by nie chciała zamiast się zamarwiac jak wypadniesza taka rozmowa może podziałac też stymulująco na was, tak, że będziecie chcieli przejść do praktyki;)

Gość Anonimowy195323
Aleja Róż Masz rację:) Chyba zaczniemy więcej rozmawiać w chwilach uniesien. Czuje że to się może udać :)

W chwilach uniesień raczej nie ;P ale o nich tak przed lub po ;P bo rozmowa podczas seksu może zburzyć nastrój;) zamiast np. pytać czy tak ci jest dobrze możesz poprosić ją by ewentualnie pokierowała Cię bez słów jeśli np. weźmie twoją rękę i przeciągnie po swoim ciele tak jak ona chce byś to robił-zrozumiesz o co jej chodzia z czasem nauczycie się siebienigdy nie ma tak że hop siup już znacie swoje ciała i wiecie co lubicie, bo tego trzeba się nauczyćnawet obserwując jak reaguje na pieszczoty zobaczysz co lubi mniej a co bardziej Dobry kochanek to taki jaki zauważa swoją partnerkę i stara się by jej było dobrze jeśli będziesz to robił nigdy nie wypadniesz źle ;)

Gość Dzieki wielkie :)
Dziki za rady :)

A skoro ona chce czekać na to az będziesz gotowy to znaczy, że jej zależy na Tobie i jesteś tego wart! Jeśli Cię kocha a wnioskuję, że tak to jesteś dla niej najbardziej seksownym przedstawicielem męskiego gatunku stąpającym po tej ziemi ! Więc się nie przejmuj, nie stresuj tylko działaj ;P

Gość Dzieki wielkie :)
DObrze powiedziane :) tak zrobie :)

Gość kocham cie wiesz ?
Stary ja mialem ten sam problem z ostatnią dziewczyną...kiedy tylko w niej byłem po 2-3 min opadałem...rozumiesz...a jak mialem gumke to calekiem lipa.. teraz mam nową dziewczyczyne i mamy zamiar zacząć współżyć a ja sie cholernie boje ze będzie to samo.on jest doswiadoczona boje sie ze poprostu jej nie dogodze :/

Gość nie martw sie..
przynajmniej ruchasz brachu🖐️

Gość gość
Za bardzo koncentrujesz się na tym ,że nie wyjdzie. I to napędza stres. Musisz powiedzieć o tym swojej dziewczynie i razem przez to przejść. Tylko szczerość pomoże. Miałam kiedyś faceta, który miał to samo i pomogło to, że w trakcie gry wstępnej rozmawialiśmy, rozmawialiśmy cały czas bez chwili ciszy, spokojnie o wszystkim tylko nie o seksie - o miłych rzeczach, wakacjach, wjeździe itd, a rączki robiły swoje. I pomogło że az miło. Kończylismy gadać jak już poszło na ostro.