Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaaaa18

Spóźniający się okres i strach,doradź

Polecane posty

Witam,w lutym stuknie mi osiemnastka i mam pewien problem. Okres zawsze raczej miałam regularny,co prawda dwa miesiące temu spóźnił mi się 3 dni a teraz...powinnam dostać we wtorek a jest już niedziela i nic. Chyba nie muszę mówić,że jestem załamana. Jeśli chodzi o seks to go nie uprawiam. Ale petting tak. Z chłopakiem jesteśmy raczej ostrożni i na pewno nie dotykał mnie kiedy dotykał siebie,zresztą siebie nie dotyka,bo przecież robię to ja. Ale zaczynam się zastanawiać czy np mając spermę na rękach około 22 i myjąc ręce na następny dzień o 13 myjąc się w dni płodne była jakaś szansa,że można było zajść w ciąże? Może głupie pytanie ale naprawdę ciężko jest ich nie zadawać mając z reguły regularne cykle i nagle takie spóźnienia... Dodam,że raczej się w tym miesiącu nie stresowałam,trochę brzuszków robiłam no i w zeszłą sobotę obaliłyśmy z koleżanką połówkę na dwie głowy :o czy może to mieć jakiś związek? Z góry dzięki :) PS:sorry,że tak chaotycznie ale wiecie

z tym myciem to chodzi o to,że o 22 myłam ręce a na następny dzien około 13 całe ciało i czy jest jakaś możliwość?

słychaj,nie musisz być "chamska" bo wiem jak brzmi mój problem. Teoretycznie to niemożliwe ale w praktyce trudno mi się nie stresować skoro zawsze miesiączki regularne i to do GODZINY a teraz... Naprawdę mam dołka

Gdzie tu widzisz chamstwo? :D Jak chcesz sobie wmawiać wszelkie objawy ciązy urojonej, to proszę bardzo :D

wszystko jest ok ale ja swiruje Dodam,że boli mnie podbrzusze A najgorsze jest w tym wszystkim to,że chłopak u mnie nocował w sylwestra,moja mama wie,że mi się spóźnia miesiączka i chyba nie muszą mówić co zapewne sobie myśli:o

Naprawdę nie chce sobie nic wmawiać dziewczyny ,ale ileż można czekać na okres? Przyznam ,że mam już może z 4 lata i nigdy mi się nie spóźniał. Zawsze miałam co 26 dni a teraz dwa razy z rzędu co 28. Nadchodzi 33 dzień a tu nic. Jakie mogą być powody?

Gość wiesz co..... .. .
stres, przeziebienie itp. dla mnie to raczej w ciazy nie jestes, bo nuiby jakim cudem? Nie tak latwo zajsc w ciaze. Ale ogolnie to zrob sobie test, idz do gina...mi sie kiedys okres spoznial w upaly nawet o poltora tygodnia a normalnie tez mam zawsze jak w zegarku. Przeczytalam w necie ze jezeli okres sie spoznia to nalezy pic melisse ( ale kobiety w ciazy nie powinny jej pic ) i rzeczywiscie meliska dziala