Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo jestem podobna

DERESZOWSKA! Podoba wam się?

Polecane posty

Gość bo jestem podobna

Bo jestem do niej trochę podobna... Ja się sobie nie podobam, ale wiele razy słyszałam, że jestem ładna. Nie wydaje mi się. Kojarzycie ją z Lejdis? No to jakbym miała takie włosy, tak bym wyglądała... Czy to się może komuś podobać?

Gość DERESZOWSKA!
zaje­bista laska!

Gość daria85
lejdis? to niezbyt ambitny film, ta aktorka miała dużo lepsze role. piękna kobieta z niej.

Gość bo jestem podobna
No najłatwiej zapytać o aktorkę, bo można znaleźć jej zdjęcia, porównać, upewnić się... Wiem, że grała w lepszych filmach, ale do Korby z tego jestem akurat najbardziej podobna :D

Gość kiedy ja mówie Hip
ładna.

Gość utytłany w spermie
twarz ma jak waran z Komodo

Gość kasabian
typ kobiety-kochanki. chetnie bym sie z nia przespal kilka razy, natomiast do ołtarza broń boże.

Gość bo jestem podobna
Jak czytam komentarze na jej temat, to dowiaduję się, że ma obrzydliwe wargi i wyniosłą minę... Może stąd ludzie trzymają mnie na dystans? Z jednej strony fajnie być podobnym do kogoś znanego - ta osoba na pewno wypróbuje wszystkie dziwaczne fryzury, kolory, miliony makijaży. Z drugiej, łatwo się dowiedzieć, co ma się brzydkiego :D

Gość hmm - dla mnie to taki trochę
babochłop:)

Gość bo jestem podobna
Pewnie, że mi się nudzi. Poza tym na kafe zawsze można liczyć na szczerą opinię i nieprzebieranie w słowach, dlatego pytam.

Gość bhjbjhb
NIe wiem dlaczego, ale ma ona cos odpychajacego w twarzy. Ma za bardoz wydete usta, wrecz karykaturalne

Gość bo jestem podobna
Oczywiście, że szczerości...

Popsrostu powiem tak ,że jest obiektywnie ładna i atrakcyjna ,ale mnie się osobiscie nie zbyt podoba ;)

Gość bo jestem podobna
No właśnie - Co ma odpychającego? Nikt nie umie tego określić... A ja właśnie chciałabym się dowiedzieć i to zniwelować :D A na temat ust się nie wypowiadam, nie spotkałam mężczyzny, któremu by się pełne usta nie podobały... Ale że takie mam, to nie wiem, co z tymi cienkimi. Może też się podobają :D

Gość bo jestem podobna
Myślę też, żeby zmienić kolor włosów na blond, ale nie wiem, czy nie zatracę ostrości rysów... Tej, bądź co bądź, cechy charakterystycznej mojej twarzy. Z blondem będę taka... Jednolita, że aż trudna do odróżnienia od ścian czy podłogi :O (Przynajmniej tak myślę)

Gość a propos tej wypowiedzi:
No, przynajmniej nikt by mnie nie rozdeptał. Jutro puszczam wici, żeby wszyscy przemalowali sobie ściany na czarno :D

Gość a propos tej wypowiedzi:
To pisałam ja, "bo jestem podobna" Tylko szukam też sposobu na zjeżdżające z tyłka spodnie :D

I o to chodzi, ściany, sufit, podłoga mają być tłem. A wiadmo, że najlepszym tłem jest nocne niebo ;)

Gość bo jestem podobna
Czyli radzisz mi również przeprowadzkę pod most, ewentualnie do parku? :D