Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonadogranicmozliwoscimama

Moj syn nie poszedl na studniowke! Jestem na niego wsciekla!

Polecane posty

Gość Anicaaa
Nie jest takim całkiem samotnikiem skoro ma 3 kolegów. Lepiej mieć 3 dobrych kolegów niż 15 powierzchownych znajomości. Widocznie on jest inny niż uczniowie w jego klasie. Lepiej z nim szczerze porozmawiaj zamiast go bić. Może chłopak ma jakiś problem. Takimi metodami jak teraz sprawiasz, że się od Ciebie odsunie. Wcale się nie dziwie, że nie powiedział Ci na jakie studia idzie, ryzykuje pobiciem jeśli kierunek Ci się nie spodoba.

Gość lamka 2
dobrze Ci ktos napisal, powinnas sie zrzec praw do dziecka. Biedny ten syn, a kiedys pewnie bedziesz wymagala od niego opieki, mam nadzieje, ze do tego czasu zalozy swoja rodzine i kopnie Cie w dupe, tak jak teraz Ty dalas mu w twarz. Odplaci Ci taka sama miloscią i zrozumieniem.

Gość Anicaaa
Nie jest takim całkiem samotnikiem skoro ma 3 kolegów. Lepiej mieć 3 dobrych kolegów niż 15 powierzchownych znajomości. Widocznie on jest inny niż uczniowie w jego klasie. Lepiej z nim szczerze porozmawiaj zamiast go bić. Może chłopak ma jakiś problem. Takimi metodami jak teraz sprawiasz, że się od Ciebie odsunie. Wcale się nie dziwie, że nie powiedział Ci na jakie studia idzie, ryzykuje pobiciem jeśli kierunek Ci się nie spodoba.

Gość lovemyself
Ale z Ciebie durna suka!

Jak się klasa na kogoś uprze to choćby ta osoba na głowie stanęła to i tak będzie niechciana i nielubiana. Wystarczy jeden "przywódca" za którym cała banda leci za nim jak błędne owce! A wystarczy ubrać się inaczej niż cała reszta i już jest się wyrzutkiem klasowym. niestety, ale też mieliśmy takiego kolegę w liceum i na nic nie zdało się to że ja i kilka innych koleżanek bo o kolegach można było zapomnieć podchodziliśmy do niego normalnie. Nie chciał chodzić z nami do klasy, chciał się przepisać do innej. Miał kolegów w całej szkole tylko nie we własnej klasie i gdyby nie fakt, że studniówka była łączona z klasą równoległą w której miał kolegów to też pewnie nie poszedłby na nią. gdybym miała taką matkę to chyba uciekłabym z domu na jego miejscu. Jak dobrze, że są mamy takie jak moja że wysłuchają interesują się problemem swoich dzieci, chodzą smęcą, ględzą ale to wszystko jest z troski a Ty widać nie wiesz jak podejść do swojego nastolatka. Dać mu w pysk i fajnie, niech się chłopak całkiem załamie...

Gość jebnijmu
Dobrze że mu w******as ch*j mu w mordę i na imię jak nie chciał.iść na takie super wydarzenie

Gość gość
jestes kretynką do szpiku kości, dla Ciebie licza sie powierzchowne znajomosci, to co ze ma 3 kolegow, wazne ze dobrych. liczy sie jakos a nie ilosc ty prozna cipo!

Gość gość
zycze ci zeby ktos tez ci tak z*****l w ten ryj jak sie nie bedziesz zgadzac z czyjas wola.

Gość gość
Mi też było bardzo ciężko w klasie maturalnej. Zmusiłam się żeby iść na studniówkę bo wiedziałam że gdybym nie poszła to byłabym jedynym takim odmieńcem i jeszcze większa byłaby sensacja niż gdybym poszła i się męczyła, ale jeśli kiedykolwiek moje dziecko miałoby podobny problem choć mam wielką nadzieje że takiego problemu mieć nie będzie to absolutnie nie będę go przymuszać do tej dennej imprezy do której wszyscy sobie dorabiają nie wiadomo jaką ideologię. Zabawa na siłe z uczniami którym daleko często do przyjaciół i nauczycielami którzy na co dzień gnębią. Faktycznie wielkie mi wydarzenie życiowe. Rodzic który ma samotne dziecko i je na siłe próbuje wypychać do ludzi to najgorsza niedźwiedzia przysługa jaką może zrobić. To jeszcze bardziej pogarsza i tak już trudną sytuację. Bardzo upokarzające.

Gość gość
Stary temat,ograniczona matka.

Gość jebnijmu
Jestem p.i.e.r.d.o.l.o.n.y.m s.k********.e.l.e.m a moją matką jest ta k*******a co założyła ten temat.

Gość lcf82
jak byłeś mały to stary cie napie**alał ku*asem po mordzie?

Gość gość
hahah dziwie się, że syn tobie w papę nie dał...

Gość kjhgcf
jesteś najgłupszą matką ever, współczuje synowi. czym. studniówka nie jest obowiązkowa i sama nie widzę w tym nic fajnego

Gość gość
Biedny chlopak ma pier....olnieta matke:-( Jak zaczelam czytac o myslalam, ze ta kase przepil a tu nic.Oddal. Zyje iedny z toksycznymi ludzmi:-( Jak tylkobstanie na nogi kopnie taka mamuske w d**e i to bedzie ostatni akt izolacji:-) Do autorki z tego co czytam jestes toksyczna a jefo problemy to TY:-(

Gość gość
Cos c***owiem, ja tez nie bylam na swojej studniowce, jestem 10 lat po maturze i gdybym miala na zdjęciach nazwac "kolegow" z klasy to 80%nie pamietam, 10 lat temu polowy nie znalam z imienia i nazwiska, nie bylo warto. To bylo najlepsze lo w mieście ale ludzie chyba najgorsi z mozliwych. Mialam za to 7 wspanialych przyjaciół z innych szkol, stworzyliśmy tak zgrana ekipe, ze do dzis razem jeździmy na wakacje czy spotykamy sie w weekendy. Zawsze mogę na nich liczyć i warto bylo kase ze studniówki i wycieczek szkolnych trzymac do wakacji by moc wyjeżdżać z ludźmi których kocham. Bądź lepsza matka i zmuszaj go do lubienia ludzi których pewnie lubić sie nie da, ciesz sie ze twoje dziecko nie jest tak durne jak wszyscy inni, ma kolegow których lubi, nie wiem o co sie wsciekasz, pewnie sama mialas "bombową" studniówkę z porannym kacen i zgubionymi majtami i teraz tak naciskasz.

Gość gość
komuś się nudzi i szczerze to ja jak czytam taki temat jak na autorkę jadą ubliżają a ona nic dalej swoje i to w taki sposób bez emocji to niestety ale czuję że ta osoba po prostu szczytuje jak troluje no niestety to tylko poziom tego forum

Gość gość
temat z roku 2011 :D mamuśka na pewno czyta :D

Gość gość
Prowo, a wy jak zawsze jak pelikany na posterunku.

Gość Matka godna |podziwu|
Po takiej matce to sie nie dziwie że taki syn został. Widać że przez całe życie tak było, bo człowiek z dnia na dzień sie nie zmienia. Dzieci swoich sie nie bije, jak sie je bije to oznacza ze są zbędne.

Gość gość
Też nie byłam na studniówce, bo to nie w moim stylu. Nigdy dotąd nie żałowałam, a minęło 12 lat.

Gość Masami
Pani ma coś nie po układane w głowie , pójdzie tam gdzie chce iść ma 18 lat i ma prawo zarządzać o własnym losie BEZ pani opinii .

Gość Pluton egzekucyjny
Ogłoszenie. Dnia 19 grudnia 2017 roku matka została skazana na karę śmierci z natychmiastowym wykonaniem kary. Sklad sędziowski wyrok oparł o brak wspierania swoją postawą w stosunku do dzieci prawidłowego wychowania. Pluton egzekucyjny dokonał rozstrzelania obywatelki matki pod ścianą nr 2 na terenie sądu.