Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trololololo

randka

Polecane posty

Gość trololololo

Gryze się taką sprawą. Poznałam chłopaka na imprezie u znajomych. Jest to dobry kumpel kolegi, który jest mężem mojej dobrej kumpeli. Umówiłam się z nim na 3 bardzo luźne spotkania, po czym ze strachu, że będę znowu ofiarą lub on ofiarą, czyli, że coś nam nie wyjdzie, napisałam, ze nie mogę się z nim więcej spotkać i on nie naciskał. Teraz czasami do niego pisze maile, a on zawsze odpisuje. Bardzo chciałabym zaprosić go do kina, cy jest już za późno?

Gość trololololo
Bo on zna wszystkich moich znajomych, a ja wystraszyłam się, ze zobie coś źle, że on zrani mnie,a ja jego, a wszyscy się znamy z jednej paczki.. A ciiągle o nim myśle, nie pociąga mnie aż tak mega, tylko myśle o nim. Nie wiem no:|

Gość mysl
Jasne ze nie jest za pozno, zwlaszcza na wyjscie do kina z mezem DOBREJ kumpeli, z pominieciem jej wlasnie. Baw sie dobrze. Kumpela tez sie ubawi jak sie w koncu dowie :D :D :D wrrrr....

Eh niektórzy to naprawdę nie potafią czytać ze zrozumieniem :D "Jest to dobry kumpel kolegi, który jest mężem mojej dobrej kumpeli" Nie mysl o głupotach, jak Ci sie podoba to bierz sie za Niego ;)

Nigdy nie jest za późno ;) Albo: lepiej późno niż później ;) Film chyba taki był nawet ;) W każdym bądź razie, zapraszaj. Nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać.

Gość trololololo
Kurcze, spróbuje.. heh dzięki

Gość trololololo
ok. jednak nie napisałam mu:|

Gość ta o którą jest zazzzdrosny
trololo... napisz jak Ci sie podoba bierz życie za rogi skąd wiesz, czy to nie ten jedyny?? ja byłam niesmiala, nie chodzilam na randki i zaryzykowalam i napisalam maila facetowi, ktorego znalam z widzenia tylko i ktory bardzo mi sie podobal poza tym on, facet 28 lat, swietna praca, do tego artysta, miam kupe znajomych, bardzo inteligentny itd a ja mialam 20 lat, siedzialam tylko w domu, biedna studentka, ktora miala 3 pary spodni, taka szara mysz.. i co?? jestem juz jego żona i nie umiem sobie wyobrazic co by było gdybym sie nie odwazyla

Gość trololololo
Szkoda, ze Cię już tutaj już nie ma. Ja mam 25, jestem stara, a wciąż niezdecydowana, lękliwa itd. Lubię go, ale nie jest to tak, że szaleje.. Napisałam;), zobaczymy co dalej:)