Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ameliaa_aa

moj chlopak bierze psychotropy...

Polecane posty

Gość ameliaa_aa

jestem z nim krotko doiwedzialam sie o tym niedawno,od czasu wypadku ktory kiedys mial jest nerwowy i nie potrafi spac dlatego chodzi do psychiatry po takie wlasnie leki...czasem mowi "wolnniej" zastanawia sie co i jak poiwedziec boje sie..czy kiedys nie zrobi mi krzywdy beda pod wplywem takich srodkow

Jeśli nie jest agresywny to nie zrobi Ci krzywdy, prędzej jakby nie wziął tych psychotropów to by mógł zaciupać, w sumie mu się nie dziwię jak ma dziewczynę, która o takie bzdury pyta się na forum.

Gość e ytam..ffgf
E tam... Ja wiele lat temu też brałam i też chodziłam do psychiatry. Chybna za dużo filmów się naoglądałaś, że myślisz, że kazdy kto ma tego typu problemy, to jakiś brutalny psychpoata :)

Gość Domi**
takie środki to raczej uspokajaja. Skoro chodzi do psychiatry, a nie jest w szpitalu na oddziale zamknietym to nie jest niebiezpieczny. Sama bralam kiedy takie leki nie wiem jakie on on przyjmuje, ale ja po moich sie wyciszalam i bylam bardziej spiaca niz skora do agresji.

Gość ameliaa_aa
czasem bywa bardzo wybuchowy dlatego się martwie i zastanawiam czy to nie jest przypadkiem wina tych lekow kurcze nie znam sie na tym dlatego pytam czy isteniej taka mozliwosc i tyle