Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede skorpionkiem

Najlepszy znak zodiaku dla faceta to Skorpion

Polecane posty

Gość no nie bylabym taka pewna;)
ja taki bede wymazuje z glowy moj aktualny charakter bede kims innym ,fajnym energicznym skorpionkiem znam kilka skorpionow i niektore sa rzeczywiscie energiczne,pelne pasji,zazdrosne itd.,ale sa tez osobniki wybitnie skapicniale,niezdarne,depresyjne,bez jakiejkolwiek energii zyciowej,powolne i ogolnie dosyc wkoorwiajace:O Jakby je ktos przezul i wyplul 10 razy pod rzad:P Ktos na pierwszej stronie napisal,ze najgorszy znak dla faceta to ryby.A nieprawda,bo moj maz jest ryba i jest swietnym facetem:) Najgorsi z charakteru faceci,z ktorymi mialam do czynienia (nie,nie bylam z nimi w zwiazku,zeby nie bylo;) ),to raki i lwy-te pierwsze wiecznie rozmemlane,a drugie-zazwyczaj "gwiazdy" z mnostwem kompleksow i okropni flirciarze,probujacy na kazdym kroku podbudowac swoje marne ego bez wzgledu na to,czy sa w zwiazkach,czy nie:)

Skorpion to trygon wody...wodnik to powietrze, czyli dwa skrajnie przeciwstawne żywioły. To powoduje najgorszą reakcję. No i tutaj tez lipa,bo ja jestem z zywiolu ognia,moj maz-wody,na dodatek ja jestem chinskim Psem,a on Smokiem i teoretycznie powinnismy omijac sie z daleka,a tworzymy wspanialy zwiazek od 5 lat,ktory caly czas sie rozwija,zamiast popadac w rutyne itp.:)

to zalezy z kim się wiąze ten wodnik wąż, ja pisałam o połączeniu skorpion pies i wodniczka smok, to połączenie to katastrofa jestem wodniczką smokiem i jedno doświadczenie wystarczy mi na całe zycie, myślałam, że ten facet jest toksyczny ale już sam horoskop odwodzi od tego połącznia, nie wierzyłam w bzdurne horoskopiki i dalej nie wierze, bo mówią ze skoro trygon powietrza to najlepiejn wybrac z tego trygodniu a mnie i wodniki, wagi i lwy zawyczajnie nudza, zaś panny bardzo ciekawia:), a teraz zabiałabym gdybym go spotkała skorpiona byłego a on mnie:)a do spokojnych osób nalezę. Dla mnie tez kobiec na dzisiaj:)

Gość niewróżbita
Znam jedną parę skorpion + pani rak - wielki dramat zakończony rozwodem. Najdłużej ze skorpionem wytrzymują bliźniaczki ale czy jest im dobrze w takim stadle to licho wie.

Gość poczytajcie te linki co ktos
podal z horoskopy z wp. pl Tam jest duzo napisane

heh,u nas polaczenie Baran-Pies i Ryba-Smok wyszlo idealnie,za to ze znakami,z ktorymi powinnam sie swietnie dogadywac wg horoskopow,nigdy nie moglam znalezc wspolnego jezyka.Horoskopy mozna sobie poczytac dla rozrywki,ale wierzyc w to...chyba raczej nie;)

kurcze to już ze zmęczenia ta literówka:) do dziewczyny powyzej, nie mów hop po 5 latach, mój zwiazek trwał dłuzej i owszem niiiigdy nie było nudno:) ale za to jak toksycznie

Gość skorpion sie znudzi rakiem
;)

Gość Pustelnik Mateusz
Ja jestem Muflonem - poczytajcie. Muflony mają najlepsze charaktery. :)

Gość nie wrożbita nie
Skorpiony sa seksowne ale to lovelasy i rzna co popadnie :P

lenka-ale u nas nie jest toksycznie:O to,ze u Twoj zwiazek nie wyszedl nie oznacza,ze kazdy skonczy sie zle:)

Gość uiitit
lenka lena ---> to dlaczego tak długo z nim byłaś ?

Gość dsnclkmew
ja jestem skorpionicą :D uwielbiam mój znak

Gość niewróżbita
Ze skorpionem się fajnie podróżuje :) a rakiem nie jestem, to nie było o mnie :p

Gość Lenka pisała czemu była
bo ją dobrze ruchał ;]

Gość Lenka pisała czemu była
lenka lena w jednym jest tylko idealnie, ale nie wypowiadam sie głosno bo może dzieci czytają" :]

Gość niewróżbita
nie zgodzę się że skorpiony rżną co popadnie, ja znam jednego który jest osobistym wrogiem wszelkiego seksu :)

Gość wroz dobrze gadal
no nie bylabym taka pewna;) wez ty juz lepiej nie pisz bzdur , bo widac ze o astrologii nie masz pojecia. ogien z woda to co innego niz ogien z powietrzem

taaaa....o astrologii akurat mam pojecie,bo kiedys sie tym bardzo interesowalam.Nigdzie nie pisalam o ogniu z powietrzem,tak swoja droga-czytaj uwaznie:O

ok,teraz zauwazylam o co Ci chodzi:) powietrze z ogniem jest takie osbie,ale przeciez wg horoskopow to ogien i woda jest niby najgorsze,nie?:)

Gość wroz dobrze gadal
woda z powietrzem to koszmar , o to mi chodzilo o czym pisal wrozbita maciej pisze z autopsji :O

ja z doswiadczenia wiem,ze ogien z powietrzem to tez koszmar.Blizniak i Waga..bleee...:O

Gość skorpion79
skorpiony to uwodziciele i manipulanci jesli sie ich zrani czy obrazi to dlugo to pamietaja czesto lubia sie odegrac a nawet zemscic ,uwodza i porzucaja bez skrupolow

Gość łe tam
gówno prawda.

Gość ruchaja na prawo i lewo a pote
placz i zgrzytanie zebow u ginekolga ze zlapali syfa na dyskotece;>

Gość co ty?.
?

Gość wszyscy sa szczesliwi
ja jestem z pod znaku krzyża

Gość hahhhahhahahaa
Jak się wsadza kurwiszonom to tak jest ^^ Skorpiony to kurwiszony :>