Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia..^^

Olejek rycynowy,SEBORADIN LOTION,rozdwojone końcówki ;( POMOCY!

Polecane posty

Gość Klaudia..^^

Mam zamiar kupić sobie SEBORADIN LOTION i olejek rycynowy bo mam STRASZNIE rozdwojone końcówki ,a chce zapuszczać włosy bo mam dość krótkie ;( i mam pytania: 1. czy mona użwyać oba na raz znaczy że bede stosować olejek i seboradin? 2.Jak nakładać olejek rycynowy znaczy ogólnie jak stosować : na umyte czy suche włosy , na końcówki czy na całe ,czy gdy się nałoży ile trzeba czekać żeby zmyć i czy wogóle trzeba zmywać?,słyszałam że przed nałożeniem trzeba go podgrzać to prawda? 3.Lepszy jest jedwab do włosów czy olejek rycynowy? 4.Jak znacie jeszcze jakieś kosmetyki lub domowe sposoby na szybki porost włosów (oprócz tabletek) to piszcie ;*

Gość cocapepsi
1) mozna 2. na umytee, jalpeije przeplukane tylko woda, bo potem i tak znowu musisz porzadnie umyc, zeby to zmysc z glowy 3. oleeejek. 4. podobno pomaga czeste szczotkowanie wlosow, bo porawia ukrwnie itp, do tego wlasnie wpomniane przez cb maseczki z olejku i powinno byc cacy. ps. z rozdwojonymi koncowkami nic nie zrobisz one ci sie nie zejda. musisz je sciac:) pamietaj, ze jesli sie regularnie podciana wlosy wygldaja b. zdrowo sa blyszczace i jak by szybciej rosna, a im wczesniej tym lepiej bo jak bedziesz chodzila z takimi rozdwojonymi koncowkami to wlosy bd ci rosly a koncowki kruszyy i tak wkoloko. Po pol roku okaze sie ze nic nie uroslo. Im szybciej tym lepiej. pozdddroo:)