Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona_niepewna

Dziadkowie męża

Polecane posty

Gość zona_niepewna

Witajcie, od pół roku jestem mężatką i mam taki problem: zbliża się dzień babci i dziadka i czas odwiedzin, wysyłania kartek itp. Czy powinnam dopisać się na kartkach od mojego męża (tzn. dla dziadków męża) i jego na kartkach do moich? Dodam, że mamy oboje blliski kontakt z jednymi moimi dziadkami, a ja nie mam jakiegoś super bliskiego kontaktu z jego babciami. Jak powinno być?

mysle, ze powinniscie razem odwiedziec Twoich i meza dziadkow - to lepsze niz wysylanie kartek i dac jakis ewentualnie upominek

Gość wyspa tajemnicza
oczywiście dopisz się:) starsi ludzie cieszą się jak ktoś o nich pamięta,nawet jak nie masz bliskiego kontaktu z nimi to jesteś kobietą na całe życia ich wnuka dopisz się:)

Myslę że powinniście razem się podpisac, napewno bedzie im milo, że obojgu wam są bliscy.

Gość zona_niepewna
wszystkich nie damy rady odwiedzić,bo mieszkają w różnych miastach; spotkamy się pewnie z jedną z babć męża i może z tymi moimi dziadkami (ale później). Problem w tym, że z bratem i siostrą wymyślilismy już wcześniej i chcemy dać moim dziadkom bilety do teatru (babci do tego "voucher" na manicure) jako prezent.. no i teraz mam męża dopisać do kartki czy nie? i też mi głupio że moi dziadkowie dostaną "lepszy" prezent (bo z rodzeństwem się składam, więc mamy większy budżet, a mąż jest jedynak), a tamte babcie tylko kartki? No nie wiem normalnie..

Gość zona_niepewna
naprawdę nikt więcej?