Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie4421

o co dokładnie chodzi z New World Order?

Polecane posty

Gość do wyczesanego ignoranta:)
pożyjesz, zobaczysz, ale w sosie nie będziesz patrząc na to , co się będzie działo niestety:O

Gość do wyczesanego ignoranta:)
nie tyle piszę o czipach, ale o apokaliptycznej wizji ostatnich dni naszego świata, czy jak to tam ująć;)

masoński spisek:classic_cool: znowuuu😭 pie**olenie że latwiej sie rządzi 20 mln niż 38... nie w tym rzecz. masami wlaśnie najłątwiej się rządzi łatwiej rządzić i manipulować milionem ledwowykrztałconego pospólstwa niż setką inteligentnych wykształconych ludzi ale wiem że dysusja z ludzmi którzy wszedzie na każdym kroku widza żydów i masonów i wszystko jest winą żydów i masonów sensu rozmowy nie ma żadnej. jak kanar zlapie w busie to na penwo żyd albo mason. jak policja złapie za przekroczenie prędkości -masoński spisek! itd to jak rozmowa z kimś kto wierzy że jest ufo. nie przekonasz go że ufo nie istnieje bo się nie da , tak smao jak udowodnić że istnieje identycznie ze światowymi teoriami spiskowymi na czele których brylują niezniszczalni masoni i zydzi :D:D:D

Gość AntyNWO
Do ''Tym razem to znowu ja + ban x2'' Właśnie wykształconymi ludźmi łatwiej się manipuluje. To właśnie itneligenci bezmyślnie powstarzają wszystkie głupoty, jaki NWOwcy wbiją im do głów. NWOwcy chcą aby na ziemi było mniej ludzi, bo jak mniej ludzi to i wrogów mało! Jak zbuntuje się garstka to nic nie wskóra, a jak zbuntują się tłumy to zwycieżają!

Gość dsghsdfgyfyfgif
dowiece sie

Gość hvgfrtdrt
iiii

Gość gość
Jesse Ventura - Obozy FEMA (Lektor PL) Niestety moze chodzic o pandemie tu macie Jesse Ventura - Broń Biologiczna (Lektor pl) na cda lub youtube a w calosci na Dailymotion sa nie tylko na mapie istnieja w USA najlepszy moment jak mowia mu ze to osiedla mieszkalne macie tez o grupie bilderberg i Haarp

Gość gość
Witajcie, wiem o teoriach spiskowyh bardzo wiele. Prawdę o USA, o hitlerze, o tym co się dookoła dzieję. Nie chcę mi się po raz setny pisać o tym o czym się dowiedziałem z różnych źródeł. Mam wszystko zapisane. Kontaktuje się tylko z ludźmi, którzy wiedzą więcej ode mnie i możemy się wymienić informacjami. Wyskoczył mi ten temat w informatorze, mam program który wychwytuje hasła takie jakie ustawie toteż znalazło mi to lecz nie ma tu niczego czego bym nie wiedział...

Gość gość
zarejestruj sie na www.prawda2.info tam jest wszystko na temat spisków i Iluminatów

Gość gość
W Polsce istnieje grupa ludzi którzy zajmują się uświadomieniem ludzi o tym co naprawdę się dzieje.