Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzył mnie brat

Brat niepotrzebnie się wtrącił!

Polecane posty

Gość wkurzył mnie brat

W piątek ja,mój brat i nasz wspólny kolega poszliśmy porozmawiac z takim chłopakiem który jest bardzo nerwowy i na wszystkich się drze. I co się okazało ten słabeusz zaczął się drzec na naszego kolege i nasz kumpel w końcu nie wytrzymał i uderzył go całej siły z pięści a mój brat jeszcze niepotrzebnie się wtrącił i uderzył naszego przyjaciela również pieścią za to że tamten uderzył osobę dwa razy słabsza. Czy powinnam do naszego przyjaciela zadzwonic i przeprosic go. W końcu tamten chłopiec pierwszy zaczął i zasłużył na tą pięsc. Kazałam bratu przeprosic ale ten idiota mnie nie słucha.

Gość iiiiiiiiiyhd
że co?

Gość wkurzył mnie brat
Bardzo zależy mi na tym przyjacielu, czuje coś do niego a mój brat to wszystko popsuł bo teraz nasz przyjaciel nie odbiera nawet telefonów ode mnie.

jeżeli dobrze rozumiem - ten słabeusz "bardzo nerwowy i często krzyczy" to twój chłopak, który pewnie wyzwał cię od ostatnich, twój brat stanął w twojej obronie - bo pewnie wypłakiwałaś sie a gdy ten gnojek dostał po ryju - KAŻESZ BRATU PRZEPRASZAĆ?? Co za debilka.

Gość niezalogowana sesesese
uspokoj sie, i zjedz kutacha

Gość wkurzył mnie brat
bo to poszło o to, ze ten slabeusz co jest nerwowy i sie drze to moj chlopak i okrzyczal mnie za to ze mi lodzik nie wyszedl....