Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a po nocy przychodzi dzień

wielkie rozczarowanie a potem wielka miłość - opowiadajcie

Polecane posty

miał ktos tak? ktos was zranil tak mocno ze juz mysleliscie ze to koniec, czeka was tylko samotnosc i nikogo juz nie pokochacie? a potem wszystko sie odmieniło, pojawił sie ktos nowy i wszystko co było wczesniej przestalo miec jakiekolwiek znaczenie? niech mnie ktos pocieszy, bo jestem w tej pierwszej fazie :(

Gość ;P
a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój

niby tak, ale czy zawsze?

Gość zenke2346234
Wszystkie ptaki budza się, razem z A. Hitchcockiem

ok, chyba wszyscy mają udane i szczesliwe zwiazki i zero rozczarowań na koncie.

Gość zenke2346234
tak, nie, nie wiem

Gość zenke2346234
niepotrzebne skreślić

zenke, mozesz mnie uswiadomic jaki jest cel twoich wypowiedzi?

Gość a po nocy przychodzi burza
z piorunami i rzuca żabami

tak, ja tak miałam. Po 4,5 roku zostawił mnie 3 miechy przed ślubem narzeczony, bardzo ciężko to przeżyłam, najpierw alkohol, uspokajacze, a potem zobojętnienie i wkurwienie na wszystkich facetów na ziemi. Ale z drugiej strony chciałam mieć kogoś do pogadania i seksu. Poznałam jednego faceta, oboje na dzień dobry powiedzieliśmy sobie, że chcemy tylko przyjaźni z bonusem, żadnego związku (on też po nieudanycm związku). Teraz, rok później, jesteśmy szaleńczo zakochani i zaręczeni! :D

dziubus, po jakim czasie poznalas tego nowego faceta?

ex zostawił mnie na przełomie sierpnia/września, a nowego poznałam na początku stycznia, czyli po 4 miesiącach z hakiem. Ale przez te kilka miesięcy umawiałam się z innymi.

tez bym chciala sie poumawiac z innymi ale jakos nikogo nie poznaje od dluzszego czasu :/

Ja tak miałem już kilka razy... I wiem już, że tak to właśnie działa!!:) Nie ma powodu żeby sobie humor psuć:) Zobaczysz sama....;) Dziubas... pozdrawiam!!:) kiedyś dawno byłem pod innym nickiem i na innym temacie...;)

a po nocy---> troszkę czasu tylko potrzeba..:) To normalne, że nie spotykasz nikogo, bo musisz sama się ogarnąć z rzeczywistością samotności... Ale to przejdzie!! Wiem coś o tym;)

Gość u mnie było odwrotnie
ale cóż życie

no własnie, jak to jest ze niektorzy nie maja problemu z poznaniem kogos nowego... to wlasnie przez brak doplywu nowych wrazen wciaz tkwie w tym co juz dawno powinnam zostawic za sobą Już jestem----> wlasnie pare razy wydawalo mi sie ze sie ogarnelam, a tu znowu duuupa ://

ja juz zostawiłam za soba..ale np dzisiaj miałam lekko histeryczny dzien moze to przez to ze ejstem przed okresem nie weim;) nie płakałam po naszym rozstaniu... ale czasem boje sie ze juz nikogo nie poznam..ze nie mam szczescia w miłości...bo rzeczywiscie nigdy nie miałam i ogólnie nie zaciekawie to wszystko wyglada we wtorek mielibysmy nasza rocznice:(

Gość ja obecnie bardzo smutna
pierwsza faza :( siedze i rycze... minelo juz kilka dni ale nic nie przechodzi. Tyle ze to ja odeszłam. (różne powody) ale boli bardzo... było jak było, ale chociaz BYŁO... a teraz? nic... i brak nadziei na cokolwiek :(

Gość ja obecnie bardzo smutna
nie pocieszasz :( kiedys juz przez to przechodizlam, ale bylam mlodsza i organizm jakos chyba lepiej to znosił.... syf, kiła i mogiła. nie mam już sił :(

Ha.... przejdzie Wam dziewczynki:) Ja już prawie rok od tej traumy.... Zresztą nie pierwszej;) Ale mam nadzieję, że ostatniej:D:D:D Życie pokaże, co dalej będzie:) Nie smućcie się!! Nic nie wygląda smutniej od zapłakanej kobiety!! Uśmiechnijcie się przynajmniej ten jeden raz, przed samym zaśnięciem... Dobrej nocy szczera!!🌼 Dobrej nocy a po nocy!!🌼 Dobrej nocy ja obecnie!!🌼:)

Gość Nympho
Byłam z moim chłopakiem 5 lat, i wszystko sie posypało jakies pół roku temu, nie ma już nas.... A w grudniu poznałam na portalu randkowym przystojnego i inteligentnego włocha;) od tego czasu sie spotykamy... robi sie coraz bardziej kolorowo, pojawily sie slodkie smski, pisze ze teskni, ze chce byc ze mna caly czas.... Moze bedzie z tego cos wiecej.... W każsym razie po burzy wstaje słoneczko, i gdy tracimy nadzieje i przestajemy szukac na siłe, szczescie samo sie pojawia.. wystarczy buc szczesliwym, a puki co zapraszam na badoo.com

mój obecny narzeczony jak jeszcze nie bylismy razem załorzył sie z kumplamiże mnie przeleci... zakład przegrał:p ale w miedy czasie się zakochał:) na początku byłam załamana, ale teraz jestesmy bardzo szczesliwi:)

Gość obecny facet tez pewnie
zdradzi bo wielka miłość to wielka ściema może być zauroczenie chemia i nawet całkiem miło ale ileż tak może być a poza tym każdy szuka odmiany czegoś nowego