Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś korzysta...

Netbook HP Mini

Polecane posty

Czy ktoś z Was korzysta może z netbooka HP Mini? Nie mogę znaleźć aplikacji do kamery internetowej...

Nikt?

Gość Nie pomoge Ci ale wykorzystam
okazje i sie zapytam- wygodnie sie korzysta z mini netboka? Nie chodzi mi tylko o korzystanie w podrozy/po za domem bo to wiadomo ze jest poreczny ale tak na codzien. Mały monitor nie utrudnia korzystania przegladania stron internetowych, czytania? Rozwazam kupno takiego netboka ale obawiam sie ze bedzie niepraktyczny w codziennym korzystaniu

Używam również do codziennego użytku, bo mam mały konflikt z narzeczonym jeśli chodzi o kompy ;) Osobiście nie mam problemu, właściwie niewielka odczuwalna różnica jest jak przy korzystaniu z normalnego laptopa. Jedyne co źle wygląda, to gadu-gadu, okno się nie mieści w monitorze (włacza się standardowa wielkość rozmowy gg). Filmy też ogląda się nie najgorzej i bateria jest bardzo wytrzymała w przypadku HP. Ja z HP jestem zadowolona, od zawsze mam sprzęt tej marki (drukarki, kiedyś laptop, teraz netbook), a mam porównanie także z innym sprzętem (do tej pory najgorzej jak dla mnie toshiba).

A ja jestem jak najbardziej za lenovo i toshibą. HP porażka, chociaż na drukarkę nie narzekam.