Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonito

Leginsy do biegania dla chłopaka FOTO

Polecane posty

Gość PawełMaratończyk
Są lepsze zdecydowanie na chłodniejsze dni. Nawet jak wpadniesz w kałużę i je lekko zmoczyć to mokry materiał nie będzie tak uciążliwy jak w zwykłych dresach.

Gość rozne zupy, starcza na dwa
nie znosze facetow w takich rajtasach bleeeee

Gość PawełMaratończyk
Przecież zakłada je się do treningu, a nie do chodzenia na co dzień.

Gość tak wiem, mieszkam
kolo parku z alejkami do biegania i takie widoki mam na co dzień. ale w sumie co mnie to obchodzi prawda. wazniejsza jest wygoda, więc rozumiem ;) mowie tylko, że takie rajtasy są paskudne

Gość PawełMaratończyk
No więc tu chodzi bardziej o praktykę, z resztą biathloniści, narciarze zawodowi tylko w takich jeżdżą.

Gość kriveeetz
a jak facet ma kobiecy, okrągły tyłek ? to co wtedy ?

Gość tak wiem, mieszkam
żadna figura, tylek, czy ladnie zbudowane nogi mnie nie przekonają, są aseksualne i tyle. ale oczywiscie rozumiem, że są najpraktyczniejsze.

Gość kriveeetz
ja właśnie często biegam i w sumie chciałbym spróbować w czymś takim pobiegać, tylko nie chcę żeby mylili mnie z kobietą :P

Gość trutkaggg
fiutka uwypuklaja :P

Są niezłe, zwłaszcza te termoaktywne, w zimie nadają się jako bielizna pod dres np, a w lecie jako spodnie wierzchnie. Polecam ci takie ciuchy Under Armour, można je dostać na fa-pol.pl, a to najwyższa jakość na rynku

Gość Wesoły gejjjj
Ja bym się cieszył jakby mnie wzięto za kobietę

Gość zastanawia mnie po co maja byc
seksualne? autor bedzie w nich seks uprawial? nie rozumiem tego typu komentarzy :O

Gość Laki luk
Mnie takie leginsy kojarzą się jednak z pedalstwem,szczególnie jak taki ma jeszcze na leginsach spodenki ubrane

Gość to po co ci odkurzacz
tylko zrobić zdjęcie i na wiochę pl

Gość krups
to nawet nie jest śmieszne, kobiety zabrały facetom nawet kalesony i nazwały te kalesony leginsami a teraz się śmieją z facetów, którzy paradują w kalesonach , aż koń się śmieje z takiego debilizmu

Widzę, że wypowiadają się tu jedynie osoby, które nie mają pojęcia o bieganiu oraz jakieś kompleksy na temat homoseksualizmu. Leginsy to normalny strój do biegania dla zawodowców, jak ktoś jedzie na rowerze tak ubrany to nikt go nie wyśmiewa, chyba, że ktoś niespełna rozumu. Do autora, obejrzyj te ciuchy Under Armour, polecam ci na lato serię Hot Gear, doskonale przepuszczają powietrze w gorące dni.

Gość Kasandra87
Zgadzam się z @emokiller - to jest profesjonalny strój do biegania, niezależnie od tego, czy nosi go kobieta czy facet - po prostu są znacznie wygodniejsze odprowadzają pot, w związku z czym znacznie lepiej się ćwiczy.

Gość fdefdsgdsfsd
a to ma byc lans czy bieganie przepraszam bardzo? co tu oceniac?? najwazniejsze ze by bylo wygodnie ! ja biegam ze swoim facetem, on jeste pilkarzem i dostaja leginsy jako wyprawke na kazdy zeron do tego dresy buty ortaliony etc. tak sie biega, to sa stroje do biegania! jak sie ktos nie zna to bredzi ze to nie pasuje facetowi, ze pedal itd. bzdury jakies

Gość fdfdfdfdf
bo tym szmatom wszystko sie zaraz kojarzy z pieprzeniem :O totalnie zwyrodnione pokolenie

Gość Ankaaa23
Dokładnie - wygoda i komfort podczas ćwiczeń są najważniejsze. Ja często widzę facetów biegających w takich właśnie spodniach i nie widze w tym nic dziwnego, czy niemęskiego. Zajrzyj sobie na strony internetowe związane ze sportem, bieganiem, czy na strony sklepów sportowych, np. sports.men.pl i zobacz ile jest tego typu ubrań.

Gość areczek32
Ja mogę polecić getry New Balance. Doskonale przylegają do ciała, a przy tym są dosyć ciepłe, dobre na pogodę, jak i na deszcz. Można je kupić w http://sklep.sport-guru.pl

Gość gość
Nie rozumiem naszego społeczeństwa, facet w leginsach w kościele czy na weselu to niezbyt trafny wybór, ale w sporcie to podstawa, każdy kto biega, jeździ rowerem wie że przy dłuższych dystansach zwykłe spodnie dresowe odpadają, i nie chodzi o to że robią się ciężkie od potu, ale łatwo nabawić się otarć w okolicach pachwiny, do tego aby skutecznie odprowadzić pot materiał musi przylegać do ciała. Zerknijcie na sportowców w jakich strojach występują i to kobiety i mężczyźni. Sam od lat jeżdżę rowerem a od niedawna biegam z żoną i nie spotkałem się z uwagami co do stroju, chyba tylko niedorozwinięty uważa że w sporcie liczy się głównie wygląd, podstawą jest wygoda i praktyczność, a kto się śmieje niech przebiegnie w zwykłych dresach z 30km pogadamy na drugi dzień jak będzie okłady i maści stosował na obtarte miejsca chodząc z rozkraczonymi nogami, to jest zabawny widok.

Gość gość
Wypad z forum chory zboczeńcu transwestyto

Gość gość
Udowodniono że odmienność nie jest chorobą, więc po co te zabobony klechów (czarnej zarazy) tu propagujesz?

Gość gość
Następny cymbał co wyzywa od pedałów. Utop się debilu, bo żaden z ciebie pożytek.