Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antonito

Leginsy do biegania dla chłopaka FOTO

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Udowodniono że odmienność nie jest chorobą, więc po co te zabobony klechów (czarnej zarazy) tu propagujesz? x :D kto to udowodnił? klan psychiatrów, którzy przegłosowali, że uznany za chorobę zespół zachowań, jednak nie jest chorobą? niby czego to dowodzi? x pogarda dla innych także ciebie nie omija i język, jakim się posługujesz, kwalifikuje się do tej tzw mowy nienawiści :D

Gość gość
niech przebiegnie w zwykłych dresach z 30km pogadamy na drugi dzień jak będzie okłady i maści stosował na obtarte miejsca chodząc z rozkraczonymi nogami, to jest zabawny widok x nikt normalny nie biega 30 km trzeba być tzw sportowcem, czyli osobą zaburzoną, żeby zmuszać ciało, bez wyraźnego powodu, do takiego wysiłku już dawno wykazano, że KAŻDY sport, uprawiany wyczynowo, czy też amatorsko ale w sposób zbliżony do wyczynowego, skutkuje rozmaitymi schorzeniami, zwyrodnieniami

Gość gość
Jeśli chcesz mu zrobić prezent to profesjonalne legginsy do biegania będą dobrym pomysłem. Strój do biegania to jest podstawa, zwykła bawełna raczej się tu nie sprawdzi:) tutaj znajdziesz szeroki wybór ubrań do biegania: http://www.forpro.pl/sklep-dla-biegaczy/mezczyzni

Gość gość
Bardzo fajnie sie sprawdza odzieć termoaktywna do biegania :) ja mam dwa komplety i uzywam na zmiane. Na http://www.bikershop.pl/ zamawialem. Jest bardzo wygodna

Gość Marlika
Zdecydowanie legginsy, do tego ewentualnie na chłodniejsze dni można jeszcze spodenki do kolan założyć. Jak taki zestaw dobrałam dla znajomego w cuna zone i jest zadowolony.