Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GwiazdaFantazja

czy moge byc w ciąży

Polecane posty

współzylam ze swoim facetem w dni płodne, nie skonczył we mnie.... teraz sie zastanawiam czy moge byc w ciąży...... to jest 10 dzien od stosunku... temperatura od 5 dni utrzymuje sie na 37.4 tylko rano 36.8 .... czuje skurcze w dole brzucha, często sikam choc nie wiem czy w tak wczesnej ciąży juz wystepuje parcie na mocz.... bo teoretycznie to parcie to jest od ucisku na pecherz, a jak to jest dopiero niewidoczny zarodek....to chyba nie bardzo.... po 5 dniach od stosunku zrobilam test, wyszedl negatywny ale pewnie za wczesnie zrobilam,zresztą po południu..... wczora mialam zawroty głowy. powiedzcie mi są szanse na ciąże?

Gość ginekolog z powołania
tak jesteś , po badaniu psychiki stwierdzam że będą pięcioraczki. gratuluje serdecznie wszystkimi kończynami

Gość Ala.
hej ; ) sluchajcie okres skonczyl mi sie 19.01.2011 kochalismy sie z chlopakiem codziennie i do konca, spuszczal sie we mnie - bo chcemy dziudziusia , od czasu do czasy boli mnie podbrzusze po prawej i lewej stronie a okres mam miec dopiero za jakies 2 tygodnie . ? ( jezeli dostane ) temperatura w pochwie 37.1 , 37.2 3 . i wydaje mi sie ze moje piersi sa wrazliwsze . ? ale moze tylko wydaje . Stramy sie o dzidzie wiec chcialabym sie dowiedziec czy juz mogloby dojsc do zaplodnienia . ? dziekuje czakam na odpowiedz ; )

Gość kasiunia
Ala. Ile chłopak ma lat?

Gość aga 1981
nieeee...temperatura byłaby cały czas podwyzszona

Gość Ala.
mam nie regularne cykle . Przeliczylam i mam dostac 8 lutego . To teraz mam owulacje?

Gość Ala.
jest podwyzszona . zawsze mialam 36.8

Gość Ala.
zamknij morde . ! jak masz cos nie milego do powiedzenia zostaw to dla siebie . Wiec J_A_N_A jak myslisz moglam juz zajsc ? czy dopiero mam owulacje . ?

Gość Ala.
Chce zrobic tak zebym zaszla ; D w marcu bierzemy slub jestem dosc mloda bo mam 18 lat ale jestem z moim przyszlym mezem dosc dlugo wiec zdecydowalismy sie na dzidzie ; D

A masz regularne cykle? Owulacja jest zawsz 14 dni przed miesiączką (bez względu na długość cyklu) czyli jeśli masz np 34 dniowe cykle to ululacje masz w 20 dniu cyklu. Śluz wtedy jest przejrzysty i ciągnie się a temp podwinna być podwyższona i utrzymywac sie az do miesiaczki. W dniu miesiaczki temperatura spada (jesli nie to mozna podejrzewac ciążę i zrobic test).

Gość Ala.
no wlasnie nie mam regularnych cykli mialam w grudniu 14 a teraz w styczniu 13 a skonczyl mi sie teraz jakos 19 . Nie znam sie na tym ... niestety dlatego pisze tu . Dziekuje za odpowiedz J_A_N_A to jak myslisz ze nie mam przestawac i dalej sie kochac ? . Jest prawdopodobienstwo . ?

Gość Ala.
w grudniu 14 - a w styczniu 13 to jest 31 dni cyklu . teraz skonczyl sie 19 to obliczylam ze bym dostala 8 i trwal on 26 dni .

Gość Do książek dziecko, a nie
juz za dzieciaka się brać byle tylko się nie uczyć i nie pracować!!! 18 lat i już dziecko... i jeszcze bezczelnie napisze dziewcze, że planowane! Tragedia co łodzież dzisiaj mamy... Faktycznie tu siedzą jakieś prostaczki.

Gość jaaaaaaaaasne
owulacja nie jest ZAWSZE 14 dni przed miesiaczka co ty gadasz kobieto jak mozna w nieregularnych cyklach miec owu 14 dni przed miesiaczka? gdyby tak bylo to wszystkie bylybysmy matkami i nie byloby tylu problemow z plodnoscia cyklem czy owulacja:O