Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita176

SZCZUPŁA, ZDROWA, PIĘKNA i SEXI od 17.o1 Zapraszam!!! :)

Polecane posty

Gość Jodełkak
Dołączam się trochę późno ale się dołączam mam nadzieję że was do gonię z postami:)))))))))) Treningi w domku czy jakaś siłownia??? Ja chcę schudnąć 10 kg i nie umiem ważę 68kg przy 164 i chciałabym zejść do 58

Witam was no ja dzis zrobiłam sobie sałatke i tylko ją jadłam i troszke mięska podziubałam gotowanego oczywiście.. co myślicie o składnikach tej sałatki? -kapusta pekińska -ogórek zielony -ogórek konserwowy -pomidor -ser feta--(żółty podobno light) -przyprawe do gyrosa dałam miała świetny smak:) myślicie ze na dieie może być pytam kurcze bo zjadłam go 3x co 2.5 godz i czułam sie po nim bardzo syta a jadłam małą miseczkę:)

Witam co tutaj tak pusto wczoraj skończyłam a dzis zaczynam:) post znowu..... Ja dziś 10.00-kanapka z serek i pasterkiem parówki odtłuszczonej 12.00 to samo co wyżej 14.00 talerz zupy warzywnej i surówki zkapusty kiszonej troszke 16-zjem jabłuszko albo aktivie a moze to i to:) Pozdrawiam i zacznijcie tutaj częściej zaglądac bo czuje się jakbym była sama:) Ale przeciez na pewno tak nie jest:)

też mam wrażenie, że dziewczyny sie poddały i dlatego tu nie zagladają....a później pewnie ktoś się pojawi i napisze, że czasu nie miał pisać ale diete trzymał....tak już bywa z forami na Kafe, bo kiedyś nie udzielajac sie podglądałam czesto jeden temat o odchudzaniu a po jakims czasie nie było już co oglądać....

No to szkoda a juz myslałam ze tutaj chociaz bęziemy miały lepsze wsparcie :(...ale cóz moze jeszcze sie coś poprawi bądzmy dobrej mysli ja dietke cały czas czymam do dzisiejszego jadłospisu doszła jednak aktivia i 4 mandarynki orbitrek był dzis 45 min jutro wielki dzien i waga:):):) Ps.fajnie jakbyście były razem bedziemy cieszyc się znaszych spadków wagi:)

Hej dziewczynki!!! IZKA1208 🌻mmaddalena🌻 --od 17 stycznia jestem założycielką topiku,na poczatku nie było duzo osób,więc u was meldowałam się pod innym nickiem a dokładnie pod Maarry37.W tej chwili jest nas dość duzo,dziewczyny regularnie się meldują.Jeśli macie ochotę to zapraszam was serdecznie na mój topik,bo widzę ze wy dwie najbardziej sie tutaj udzielacie,a to nie o to chodzi.Mamy sie wspierac kazdego dnia.Ja bede oczywiscie tutaj zagladac ale nie czesto bo nie mam az tyle czasu zeby udzielac sie tutaj i u siebie. Pozdrawiam jestescie mile widziane:):):):)Miłego weekendu i duzo silnej woli wam życzę.Zaprzyjazniłam sie juz z wami.

Witam z chęcia ale musisz podac linka gdzie masz ten swój topik bo nie moge sie domysleć:):) No ja dzis na wagę wskoczyłam zrana i mam wynik super --2.3 w ciągu tyg.Pozdrawiam i zycze miłego weekendu moze ktos w końcu tutaj do nas zajrzy smutno tak jakos:(:(

Witam! Widze ze jakies teorie tu się rodzą:) nie zaglądałam bo tam gdzie studiuję zaocznie nie mam internetu no ale bedzie pewnie że wymiękłam:) ważyłam się w piątek i w ciągu 4 dni schudłam 80 dag. Więc moja dieta nie jest zła:)

jak sie przerzuca na inne forum to sie pisze pozostałym, że sie z tego rezygnuje a nie sie ludzi wystawia..... brak kurwa jakiejkolwiek kultury na tym jebanym smietnisku... ale ja sobie dam rade bez Was:) nie wytrzymałabym i tak dłużej pisać z osobami, które niby sie odchudzaja a co drugi dzien wpisuja" dziewczyny zabijcie mnie, zgrzeszylam" hahahaha a weszlam na to forum wasze zamienne i widze ze grzeszki wychodza bo tak malo schudlyscie hahaha i nie wysilajcie sie odpisywac na to bo podczas tylko ruchow bedziecie musialy ruszyc sie i schudniecie moze i co to bedzie.....;p

Gość xxxxx19
Ciekawe czy ty zrzucisz tę swoją słonine hehehe. Dziewczyna cie zaprosiła,a ty je wyzywasz,macioro jedna.Moze zaproszenie poczta ci wysłac,podaj adres to sama ci wysle.Miło ci teraz.

hahahaa uważaj bo świat naprawisz bohaterko od siedmiu boleści. chuj Cie tam wie jak wyglądasz:) to tylko internet:)równie dobrze ja moglam klamac ze na tym forum jak i ty, ze nie masz nadwagi;) i czytaj ze zrozumieniem tępa świnio bo nie wyzywałam wszystkich dziewczyn na forum;] poświęć te ferie dziecko drogie na nauke czytania tekstu ze zrozumieniem bo oblejesz gimnazjalny egzamin ;) juz nie odpisze na Twoje wypociny bo mam wiecej kultury od Ciebie niewychowany wszunie:P żegnam Cie maszkaro, która nie masz co robić w życiu tylko siedzisz na Kafe i odpisujesz na rozne fora ludzi, ktore Cie nie dotycza;) ale tak juz jest, że tacy ludzie nie majac swojego zycia interesuja sie czyims :):):) niech Cie pochłonie ta Kafe, nk i inne takie bo tylko tu umiesz sie wykazac swoja płytka osobowościa. Zegnam :P:P:P