Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TruskawkowaKlęska

Pomóżcie! Zemsta;)

Polecane posty

Gość TruskawkowaKlęska

1.Mam w klasie 2 osoby których nienawidze dziewczyna-dwulicowa ,robi wszystko na pokaz i chłopak-cwaniak,mysli że może miec każdą. Jak im uprzykrzyć życie,zrobić z nich pośmiewisko?? 2. Spotykam się z pewnym kolesiem(19lat) ale jak onagada w szkole z takimi dwiema dziewuchami(obie mają 17lat) to mnie nerwica bierze i mam ochote podejść i jednej i drugiej walnąć między oczy;D On mówi że bardzo bardzo mnie lubi, całowaliśmy sie kilka razy, zaprosił mnie na sylwestra i osiemnastkę. Jestem o niego bardzo zazdrosna i nie chce żeby jakaś mi go odebrała co zrobić żeby one z nim nie gadały??

Gość Oleczkowa
dziewczynie gumę do włosów a chłopakowi włóż cos do plecaka ;D a tym co gadają z tym chłopakiem wpierdziel

Gość TruskawkowaKlęska
Technikum:) ale poprostu na te dwie osoby z klasy już nie moge patrzeć a te dziewczyny mnie denerwuja jak z nim gadają

Nie jestescie razem to nie mozesz mu niczego zabronic, zreszta w ogóle nie mozna czegokolwiek zabronic. Je traktuje jak kolezanki,a Ciebie INACZEJ. Wyluzuj, potem bedzie miał Cie za wulgarną zazdrosnice, gdy gadacie to nie mów o nich: te debilki, kurwy itp. Bo to płytkie sobie zrobisz antyreklame a nie im

Gość TruskawkowaKlęska
może mi ktoś dać odpowiedz a nie jakieś głupie komenty;) oleczkowa dzięki dzięki

dziwna jestes i chyba wedna...poza tym one nie moga odebrac Ci tego chlopaka bo nie jest Twoj...przeciez nie jestescie para...

Gość TruskawkowaKlęska
Wredna być może poprostu lubie jak wszystko idzie po mojej myśli i dążę do tego żeby tak było

Gość mrrraaauuu
1. Jeżeli nic Ci nie zrobili, to dlaczego chcesz się na nich zemścić? 2. Jesteście parą, czy tylko spotkaliście się parę razy i całowaliście?

Gość TruskawkowaKlęska
mrrraaauuu 1. Dziewczyna -niby się przyjaźni ze mną a za plecami obrabia mi tyłek , chłopak -czasami jak za mną siedzi to mi napierdziela nogą w krzesło wrrr a jak się odwracam i mówie żeby przestał to on jeszcze gorzej a jak nic nie powiem to i tak robi swoje... 2. Nie jesteśmy parą,ale jak cholera mi na nim zależy ;) Izabelka etc. ale taki człowiek jest uciązliwy i denerwujący jak się z nim spędza połowe życia(w szkole spędzam praktycznie pół dnia)

Gość lolololo
zabij ich

Gość TruskawkowaKlęska
lolololo i pójde siedzieć i co mi po tym kolesiu co z nim kręce jak będę siedziała?

Gość TruskawkowaKlęska
Max Zander vel Klaun koleś pali:) a po co ci wiedzieć czy mają nałogi czy nie?

Gość laleczkowaprostata
durna jesteś!

Gość TruskawkowaKlęska
laleczkowaprostata ty również