Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majooooo

jak poprosic kobiete zeby zgolila meszek nad ustami????

Polecane posty

Gość majooooo

problem jak w temacie...nie chcem jej urazic ale troche mi sie ten meszek nie podoba i nie wiemn jakich argumentow uzyc zeby zaskutkowalo a zarazem nie zabolalo??????

Gość tu twój szef...
powiedz,że nie lubisz nieogolonych kobiet:classic_cool:

Gość nnnnnnnn
uuuuuuuuuu sa takie laski jescze??ile ma lat?

Gość no to ja ci powiem
niby żartem niby serio jak będziesz bliżej to powiedz jej "o jakie masz czarne wąsiki" powinna pociągnąć temat... i załapać że trzeba coś z tym zrobić

Gość hjuyjyg
powiedz zeby sie golil codziennie

Gość mammm
powiedz jej ze kiedys byles w jakims kubie i twoj kolega poznal dziewczyne jak weszli do oswitlonego pomieszczenia to zobaczyl co ma nad gorna warga i szybko uciekl. mysle ze dziewczya powinna zaczacmyslec

Gość aha i achhhhh
nie rób głupot :o normlanie powiedz, ze ma meszek ciemny nad ustami i powiedz, że to można woskiem zlikwidowac. Moze sz wtedy dodać, że np. twoja kuzynka tak miała i zlikwidowala. I juz, wtedy powinna zajarzyć.

Gość laleczkowaprostata
u mnie w klasie jest taka dziewczyna z wąsami to mówią na nią Hitler;D każdy jej o tym mówi a ta nic z tym nie robi;p

Gość ihaaaaaaaaaaaa
Kup jej na walentynki jenorazowke z pianka do golenia skuma

zapytaj czemu nie depiluje wąsika i powiedz, że Twoja siostra/ koleżanka odkryła ostatnio nową bezbolesną metodę. coś o zapachu czekolady i bawełniany materiał, nie orientujesz się, ale możesz dopytać ;)

albo , że kumpel umówił się na randkę w ciemn przez net i okazało się , że laska ma wąsik:) i nie wie co ma teraz z tym fantem zrobić, b ogólnie dziewczyna mu się podoba:P

bez takich durnych podchodow.....co wy kurwa debile wymyslacie???? powiedz jej normalnie, szczezre szczerosc zawsze byla najlepszaym wyjsciem kochanie, musze ci cos powiedziec, wiesz ze jestes sliczna piekna i ze kocham cie nad zycie ale zauwazylem ze masz taki meszzek nad wargami-nie wyglada to ladnie, mowie ci bo cie kocham, mam nadzieje ze nie odbierasz tego zle? i po co tu kombinowac z jakimis historyjakami klamliwymi za[pewniam cie ze przez nie dziewczyna poczuje sie jaeszcze bardziej upokorzona, a tekst ktory ja proponuje rozanieli ja, moja gwarancja.

albo powiedz jej siostrze o tm albo jakiejś wspólnej koleżance, neich ona z nią pogada bo może się czuć speszona jak Ty to zrobisz

Gość mrrraaauuu
Kup sobie maszynki do golenia dla mężczyzn i przy okazji dla dziewczyna dla kobiet. Daj jej maszynkę dla kobiet, a do ręki weź dla mężczyzn i powiedz "Kochanie zagrajmy w grę. Ja będę coś robić, a Ty po mnie powtarzać" i zacznij się golić. Później Twoja dziewczyna będzie musiała coś zrobić, a Ty po niej powtórzyć. Niewykluczone, że będziesz musiał ogolić nogi.

Wąsik i tak będzie odrastał-chyba,ze go laserem potraktuje.Ale jeżeli to dla Ciebie jest problem(bo dla niej pewnie nie),to zmień pannę.Masz szansę na wąsate córki i co wtedy zrobisz,pochlastasz się???

Gość sdjvgfdhvfwghvefghweqvefgvwghr
ja bym po prostu powiedział prawde ale delikatnie np ''Kochanie zauważyłem ostatnio ,że masz takie czarne włoski nad ustami moze wyprobowałabys plastry? Z tego co wiem to wiele dziewczyn tak ma '' Doddaj,ze WIELE DZIEWCZYN tak ma i ,że i tak jest śliczna

Gość mrrraaauuu
możesz też powiedzieć "Co Ty tam masz, nad tymi ustami?"

Gość ewrwrwqja
ja pierdoel nie sluchaj ich nie mozesz jej powiedziec tego wprost bo sie obrazi zobaczysz. czy wy glopie ejstescie. a jakby wam fcaet tak powiedzial zastanowcie sie. nie mow jej tego wprost!

Kiedy będziecie sie całować krzknij: ,,kochanie kłujesz mnie wąsikiem'':classic_cool:

Gość ferbiturek
zlap ja w nocy i wez sila

djvgfdhvfwghvefghweqvefgvwghr - w koncu ktos madry jakies madra sugestie (poza moja oczywiscie) podsunal te wasze pomysly, zwlaszca ten mrrrau z tymi podchodami czlowieku ja bym sie czula taka upokorzona ze nie wiem czy kiedykolwiek jeszce spojrzalabym oczy facetowi ktory by cos takiego zrobil... nie ma cie jakiegos wyczucia co jest taktown a co ni, zero empatii??

"Jesteś uderzająca podobna do Kmicica!" - powinna skumać :classic_cool:

Gość aha i achhhhh
dokladnie, jakieś głupoty wymyslacie :O i nie zgolić tylko wydepilować!! Chyba ze chcesz aby się jej sypnął prawdziwie męski wąs, to niech goli :o

Gość mrrraaauuu
Germaine Geer, ale ja jestem kobietą i nie obraziłabym się o coś takiego. Umiem śmiać się z siebie.

Gość tghbnbvcxcvbvcxcvb
spytałam mojego faceta co by zrobil gdyby byl na twoim miejscu powiedzial ze dalby mi karnet na zabieg-laserowe usuwanie jesli to za drogie lub niedostepne dla ciebie mozesz jej dac karnet na zabieg typu usuwanie woskiem u kosmetyczki :) nigdy nie nawiaj kobiety na golenie wąsika bo odrosną grubaśne wąsy

Gość tghbnbvcxcvbvcxcvb
nie namawiaj * miało byc

Gość ja tez wolałabym żeby
facet powiedział mi coś takiego wprost - oczywiście, że i tak już po tym nie chciałabym go znać! Ale ten temat to prowo!

Gość a poza tym skoro ona
nie ma problemu - to dlaczego ty się chcesz wtrącać???? Bo tobie przeszkadza? To znajdź inną.