Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania456789656789

duzo czasu wolnego - co konstruktywnego mozna z nim zrobic

Polecane posty

Gość ania456789656789

w ten weekend rozpoczynaja sie moje ostatnie ferie zimowe - jestem w III klasie liceum (mam 19 lat) i niestety jestem zmuszona zostac w domu (powody rodzinne). W zwiazku z tym mam do Was pytanie - czym moglabym się zając? przez te DWA TYGODNIE? Jak KONSTRUKTYWNIE wykorzystac ten czas? Nie mowcie proszę o rzeczach oczywistych - to jest ksiazki, filmy, nauka - to mam na co dzien. Na prawdę nie chcialabym zmarnowac tego czasu na siedzeniu i nic nie robieniu.. pozdrawiam was serdecznie

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
moze basen,jakies cwiczenia fitness,silownia:)

Gość POLAK SMIERDZACY
mozesz jesc kupe, pierdziec i wachac przez 2 tygdnie :D

Gość dziewczyny, szczerze
pocwicz, pomysl, co zawsze chcialas porobic, a na co nigdy nie mialas czasu. poobkupuj sie spokojnie na wybprzedazach, cwicz, ale bym chciala miec 2 tygonie wolnego, aj, nawet tak polezec wieczorem i muzyki posluchac.

Gość ania456789656789
z tym fitnessem to calkiem dobry pomysl, tylko to bedzie zajmowalo mi jakies 2-3 godziny dziennie, a jak wiadomo, doba ma 24h.. jakies pomysly?

Gość POLAK SMIERDZACY
z to kupa i pierdzeniem tez calkiem niezly co nie? :D

Gość ania456789656789
wlasnie w tym sek, ze zawsze kazde dni wolnego wykorzystuje na podroze, chociazby na kilka dni. A teraz niestety nie mam takiej mozliwosci..

Ja nadrobie wszystkie zaległości - poczytam moje ulubione ksiązki, pojde na łyżwy ( o ile nie bedzie +20), na basen, pospaceruje z chłopakiem, postaram się w końcu napisać prezentacje maturalną i bilbografie, poodwiedzam znajomych. Rok temu robiliśmy ognisko przy dosłownie -35 stopniach, ale było super :D

Gość a wolontariat?
Skoro masz dużo czasu, podejdź do choćby schroniska dla zwierząt i podpytaj czy nie potrzebują pomocy. Proste

Gość MUSI SIEDZIEĆ W DOMU LUDZIE!
Hmm, ja bym: posprzątała, wywaliła niepotrzebne rzeczy, ciuchy, pamiątki... Przemalowała pokój Nauczyła się szyć/haftować/pleść dywany/hodować kwiaty Nauczyłabym się gotować Nauczyłabym się tańczyć Nabiła 77 level clerka :D Wypróbowała makijaże/fryzury Co najmniej godzina poszłaby mi na ćwiczenia, druga na balsamy i maseczki cud :D Wyszukała w necie informacje, na co nigdy nie mam czasu, dotyczące moich zainteresowań Odnowiła jakiś mebel Napisała książkę, sobie na uciechę Zaprosiła znajomych i z nimi coś urządziła Rany, i jeszcze mnóstwo innych rzeczy, nie dam rady wszystkiego wymienić.