Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeeee

miała któras ten osłwiony kombinezon TCHIBO -jakie opinie?

Polecane posty

Gość proszeeeeee

o opinie..warto

Gość ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
Mozna, ale to zaden hit. Cieply i trwaly jak 80% innych na rynku, ale wygladem nie powala. Ciekawsze sa te skandynawskie.

Yyy, to znaczy, mialo byc: Warto, ale to zaden hit (...)

Gość proszeeeeee
mówisz ....wyglądam nie powala..a ja prawie zamówiłam dwa!

Gość :O:O
w styczniu po chooj ci dwa kombinezony???

Twoja broszka ze tak powiem... wazne zeby wam sie podobal i spelnial swoja funkcje. Dopoki wy jestescie zadowoleni to szafa gra. Przeciez nie kupujesz ich dla sasiadki, tylko dla swojego dziecka/dzieci.

Gość proszeeeeee
a co cie obchodzi kiedy kupuje moge kupic w lutym i trzy :D pytam....bo go nie widziałam 'na zywca' a tylko czytam i czytam o nim bede miała na przyszły rok...jeść nie woła

Gość Piękne i naturalne
moje dziecko ma ten z kolekcji zima 2010/11 i jestem zadowolona. jest ciepły, funkcyjny i wzór tez ładny moja kolezanka pracuje w tchibo i to co wyprawialo sie w dzien w ktorym kombinezony wyszly do sprzedazy legendy mozna pisac.

Gość Piękne i naturalne
mam wersje dla chlopca niebiesko brazowa, ale ta tez na zywo widzialam i jest bardzo ladna, spodnie wpadaja w taki fiolecik kurtke w roz w sklpie placilam za niego 179 z rabatem wyszlo mi 160 pare zlotych

Gość gośka co ma ktośka
przereklamowany az do bólu za takakase mozna znalezc 10 razy lepszy i 100 razy ładniejszy kombinezon wiem bo tez sie dalam zlapac na to "osławione cudo":O wart jak dla mnie-nowy gora 100 zł:O uzywany max 60-70

Gość proszeeeeee
no ja nowy zamówiłam za 129 zł wiec mysle ze cena ok

Gość gośka co ma ktośka
no to faktycznie cena ok bo w grudniu nowki na allegro stały po 280-300 zł:O powariowali niektórzy:D

Gość Piękne i naturalne
jak dla mnie ubranie ma byc funkcyjne nie koniecznie piekne bo co mi po pieknym kombi co przemaka

Gość Piękne i naturalne
ja kupillam za 160zł a w grudniu sprzedam za jakies 200 i beda miala na nowy;-)

Tchibo zajmuje sie sprzedaza mydla i powidla (kawy, naczyn, ubran itd.). Jakosc i wzornictwo tych rzeczy jest nie lepsza od tych z Tesco czy Carrefoura. Nie zla, ale tez nie najpiekniejsza i najwspanialsza.

Gość Piękne i naturalne
ja tam lubie tchibo

Gość gośka co ma ktośka
otóż to,tez mialam wrazenie jakbym kupila nie tchibo za ponad 200 zl a jakis masowy bubel szyty dla marketu:O

Gość Arlyna Nguyen
"moja kolezanka pracuje w tchibo i to co wyprawialo sie w dzien w ktorym kombinezony wyszly do sprzedazy legendy mozna pisac." W Niemczech nie wszystkim sie przelewa. Jest tam sporo imigrantow z dziecmi wiec musza im gdzies kupowac te rzeczy na zime.

Gość Piękne i naturalne
czyli w niemczech tchibo to podrzedny sklep?

Gość proszeeeeee
no ale ską ten boom na tchibo na kazdym forum tylko tchibo na all to juz w ogóle szął kto to nakrecił ? ?

Gość Arlyna Nguyen
"otóż to,tez mialam wrazenie jakbym kupila nie tchibo za ponad 200 zl a jakis masowy bubel szyty dla marketu" No bo to sa rzeczy jakosci marketowej (ale niemieckiej marketowej, wiec troche lepszej niz marketowej polskiej). No ale co z tego? Wiadomo, ze jak cos nosi logo kawy, ktora chyba kazdy Polak zna, to trzeba ruszyc glowa i sprawdzic w necie dlaczego tak jest i co jeszcze robi ta firma. Proste nie.

Gość gośka co ma ktośka
ja nigdy wiecej go nie kupie bo jest mnostwo znakomitych kombinezonow,chocby wojcik albo brugi

Gość Arlyna Nguyen
Jaki boom? Na Allegro? Przeciez na Allegro jest 80% shitu (rzeczy prosto z Chin robionych wedlug chinskich standardow), wiec jak ktos wystawi cos z niemieckiego marketu to sie wszyscy rzucaja jak na zloto. :o Ci ludzie nie wyznaczaja trendow, oni sie po prostu nie znaja i kieruja cena, a potem juz tylko nazwa. To bezmyslni ludzie. Ale wlasnie na takich robi sie pieniadze, tak jak ta sprytna reklamujaca sie tu pani.

Gość proszeeeeee
ale co ty mi z brugi wyjezdzasz jak ten kombinezon kosztuje ok 300 w zeszłym tyg.byłam w sklepie to widziałam a ten jak pisałam zamówiłam za 129 jest róznica? chodzi mi tylko zeby ciepły był a jak sie szał utrzyma to jeszcze zarobie na nim poźniej ;)

Gość proszeeeeee
szał na all to jest na ang.marki jakies nexty i marks spencery i to od lat schodzą jak świerze bułeczki a nie jakies niemieckie :D pierwsz słysze ..jakby co to podaj mi inną marke dlatego tak sie zdziwiłam tym tchibo

Gość Arlyna Nguyen
Na forach siedza laski ktorych internet ogranicza sie do 2-3 funkcji (forum, allegro i pudelka albo czegos tam). Juz wiesz skad ten szal? Nawet nie wiedza za czym tak naprawde szaleja. :o A Tchibo to nie jest sklep, tylko producent kawy i dziesiatek innych rzeczy (mebli, artykulow gosp. domowego, operator telefinii komorkowej, biuro podrozy, dostarczyciel energii, kurier kwiatowy i ...ubran). Nie sa zlej jakosci, ale to zaden luksus, raczej cos jak Tesco albo Marks&Spencer albo inna grupa od wszystkiego, mydla i powidla.

Gość Arlyna Nguyen
Bo w Niemczech jest teraz mniej polskich imigrantow i nie znaja rzeczy z niemieckiego rynku, za to zaleli Wyspy i znaja tylko tamtejsza oferte. A zarabiaja na glupich, tak samo jak ci co handluja niemieckimi. Kupuja na mega wyprzedazach a sprzedaja za wiecej niz normalna cene przed obmnizka.

Gość proszeeeeee
no i okej ja sie nie spieram ze tchibo produkuje wszystko i nic tylko sie zastanawiałam skąd ten szał naraz ..jacys szpece od marketingu czy co :D no chyba ja sie skusiałam tylko i wyłącznie dlatego ze nie mam kombinezonu na drugi rok (jestem zapobiegliwa) w slepach NIE MA byłam prawie wszedzie ( super drogie mnie nie int) a ten ma cene dobrą i tym sie kierowałam a nie marką tchibo -sribo