Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;( iksikiki ;(

;( czy to była zdrada? czy chwila zapomnienia?;(

Polecane posty

Gość ;( iksikiki ;(

czy uważacie to za zdradę?czy tylko chwilę zapomnienia? w sylwestra byli u nas znajomi, w tym jedna dziewczyna o którą jestem mega zazdrosna, cały czas mam wrażenie że ona leci na mojego meżą, i stało się ;( chociaż tyle go prosiłam żeby czasem jej nie ulegał ;( i nie wytrzymał?czy był zbyt pijany? ;( ;( wyszłam na chwilę a gdy wrócilam oni się całowali ;( ;( nienawidzę ich oboje, a przecież on jest moim mężem ;( , nie mogę na niego patrzeć :( czemu mi sie to przytrafiło ;( ;(

Gość porzeczka1974
nie wiem jak to nazwac......ale w glowie mi sie to nie miesci....

w moim zwiazku byloby to niewybaczalne;/ no ale ze to jest Twoj mąż... masz beznadziejnego męża;/

Gość kwiatuszek polankowy
współczuje strasznie chyba bym zabiła....moze po prostu zróbcie sobie wolne od małżeństwa a on wróci w łaski przepraszając i kwicząć o wybaczenie? Oj nie wiem ale mi jak coś takiego sie przytrafiło chociaż do dziś nie wiem wszystkiego to zrobiłam awanturę powiedziałam żeby wypadał do niej jak mu tak dobrze było jak się całowali i że nie życze sobie zeby mnie dotykał całował i co kolwiek bylam bardzo nieczuła i oschła :D po jakimś czasie wrocił błagajac i przepraszająć może taki sposob właśnie zaproponuję?

a ona ma faceta ta wasza koleżanka? może coś też wymyśl? chociaż nie warto.... po prostu trafiła ci się jakas padlina a nie mąż....przepraszam za określenie ale tacy ludzie to jak jakieś odpady....

Gość ;( iksikiki ;(
a do tego za nim stał były mąż tej panny i wylizywał mu szpare kiedy on ją całował ;/

marny podszywie rozumiem że już ci dygnął ten ubytek między nogami jak to napisałes?

bo mi dygnęło bardzo moje 5 cm

Gość perfidnie sie caluje
z inna kobieta, wiec najnormalniej w swiecie jest to zdrada!

Gość smallll waterrrrrrrr
szczerze/..?? to zdrada.. i nie zastanawialabym sie nawe nadtym.. twoj maz o swinia a nawet gorzej..jak mozna cos takiego zrobic osobie ktora sie kocha??szanuj sie a bea ciebie szanowac.. tak mysle..ale to twoje zycie i zrobisz co uwazasz............... czyli pewnie wrocisz,,,,,,,,,,,, jak kazde szare gesi..... zycze duzo sil i wytrwalosciw przebaczaniu..

Gość ehhhhhhh111
odejdz od tego szmaciarza, powiedzialas mu zeby nie ulegal, nie posluchal cie, powinien wiedziec ze tak sie nie robi, odejdz i nie wracaj do niego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niech wykurwia do niej

Gość uuupiiiiiiiiiiiiiiii
powiem jedno.... JESTES DEBILKA..... no comments...............jak mozna byc z kims i zdrdzac innego?? dla mnie jestes zwykla KURWA!!!! ta napisalam to z duzych liter zebys dobrze widziala kim jestes... a jestes smieciem.... brfak slow na takie panny aaaa i jestem kobietą...co by nie bylo.............

Gość uuupiiiiiiiiiiiiiiii
popieram wyppowiedz wczesniej traktujaca autorke jako KU.RWE debilke.... ppopieram...inaczej nie nazwe ciebie dla mni jestes suka i nikim ..nawet nie warto na ciebie splunac...szkoda sliny..zwykla szmata ktora dla kasy by poszla sie jebac z byle cpunem!!!!!!!!!!!!brak mi slow na idebie dla mnie jestes ZEREM@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nikim wiecem,!!!!!!!!!!!!!!!! bez kome ntarza!!!