Gość TR Wam TV Napisano Styczeń 16, 2011 Klich przywalił z grubej rury i już nie mogę się doczekać upublicznienia zapisów z wieży na smoleńskim lotnisku. Według polskiego akredytowanego przy MAK atmosfera na wieży lotniska Siewiernyj była bardzo nerwowa. Podczas naprowadzania polskiego samolotu słychać przekleństwa i głos kierownik lotu, który nie chciał wydać zgody na lądowanie "tutki". Klich wykluczył celowe dążenie Rosjan do katastrofy i wytknął Macierewiczowi, że ten będzie próbował wykorzystać te fakty do celów propagandowych. Kaczyński nie musiał kozaczyć na pokładzie. Pomny incydentu w Gruzji chciał to zrobić w białych rękawiczkach i uruchomił kanały dyplomatyczne. Wystarczyło.. Mam nieodparte wrażenie, że pierwszy kwartał tego roku zadecyduje o wyniku wyborów. --- Sprawa szyfranta Zielonki z kwietnia ub. roku. Dlaczego w pewnym momencie PiS przebąkiwał o związku tej sprawy z katastrofą i szybko się z tego wycofał? Podejrzewali, że ten gostek pomagał w deszyfracji zakodowanej rozmowy braciszków nagranej przez satelitę szpiegowskiego. Słyszałem przynajmniej jedną wypowiedz, która sugerowała, że dlatego zginął.Jaka jest prawda o tym panu nie wiadomo ale rozmowa na 100% istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach