Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Black Swan podobał się wam???

Polecane posty

oglądałem dzisiaj film "czarny łabędź" i jestem pod ogromnym wrażeniem filmu a tym bardziej roli Natalii Portman jak dla mnie złoty glob i oscar murowany za rolę właśnie w tym filmie

Gość perła_z_lamusa
Wybieram się:) Recenzje są zachęcające

Gość kaczy zaddd
mnie rozczarowal

perła_z_lamusa polecam Ci gorącą ten film Portman, Kunis, ścieżka dźwiękowa , klimat filmu i końcówka filmu powoduje że to jest jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem w ostatnich latach dla mnie film lepszy niż requim for dream

Gość perła_z_lamusa
Jesteś na bieżąco Ice? Bo ja mam straszne zaległości kinowe, może mi polecisz coś, coś odradzisz? Na łabedzia pojdę na pewno, ale może coś jeszcze widziałeś ostatnio?

Gość Vouqinn
Bardzo dobry film:classic_cool:

Gość kaczy zaddd
niby wszystko bylo ladne fajne i przyjemne dla oka i ucha, ale jak dla mnie za nudny. ogladajac go mialam wrazenie jakby sie jeszcze nie rozkrecil.. i niestet to wrazenie mialam przez caly film.

Gość klimatyczny film
Jak dla mnie bomba!

perła_z_lamusa jestem na bieżąco:P jaki gatunek Cię interesuje:P zad bo może czarny łabędź nie jest filmem akcji:P

a może ktoś nie zrozumiał przesłania tego filmu? nie chcę spoilerować osobom które nie oglądały tego filmu

Gość perła_z_lamusa
lubię wszystko poza filmami wojennymi, kino akcji też nie dla mnie:)

Gość perła_z_lamusa
no nic nie zdradzaj, bo ja chcę obejrzeć

Gość od pewnej kasiiiiiiiiii
o czym to jest bo tytuł ładny. Najlepiej zagrała w Leo zawodowiec. Już tak chyba nigdy nie zagra. Wiek zrobił swoje.

dla mnie lepiej zagrała w "czarnym łabędziu" niż Leonie zawodowcu jak nie dostanie za to rolę oscara i złotego globa to stawiam po kratce piwa aha dzisiaj na żywo ceremonia rozdania złotych globów na HBO o 2 w nocy kto ogląda:P? z horrorów nawet nawet to devil, z bajek to Toy story 3 teraz oglądam megamocnego

poczytałam:) jest moja Vinona:D ładna..pasuje jej rola w baletnicy..ma urode i kruchosc sylwetki. Ja bym powierzyła jej głową rolę;) Portman...hmm...jej uroda mimika.. dosc kruche..moze miec problemy z kolejnymi filmami. Ok moze kiedys zobacze:) Z drugiej strony jak ktos nie lubi opery baletu to film bedzie go nudził.. a temat? stary jak świat... jest 1 i setki innych i kazdy walczy o miejsce. zawsze pokazywano to na podstawie aktorek..jedna drugą wygryzała..lub div operowych..jedna drugiej podstawiała haka... dolewała trucizny, aby tylko wygryzc a dostac rolę...Tu reżyser nie wysilił sie na temat z punktu widzenia psychologii. Ale..pokazał go na podstawie baletu, nawet ciekawy pomysł. Jakie dialogi? jaka akcja? To wszystko skała sie na film...jak sa momenty ze jest za wolno..nudno..to znak, ze to niedobry film. Fajny pomysł z tymi 2 łabędziami.. To bardziej film obyczajowo ciutke psychologiczny. Szkoda, że Vinonie taką małą rolę dali;)

od pewnej kasiiiiiiiiii kochana mylisz się co do tego filmu mało jest takich bo tutaj rywalizacja nie jest najważniejszym motywem w tym filmie, tylko dążenie do doskonałości i jakie skutki będą jeżeli będzie się doskonałym końcówka miażdży a widz cały czas miał wierzyć że obie dziewczyny rywalizowały ze sobą ale jak było naprawdę zapraszam do kina:P

avatar to bajka w ładnej oprawie:) i nie powinniśmy porównywać tych filmów ze sobą bo nie mają nic wspólnego ze sobą:D

iceman...ale od rywalizacji się zaczeło A jesli chcesz kogos pokonac musisz go poznac..jego wady zalety itp. Jak myslisz? Jak aktorka lub diva wybierała zastepczynie..a w XiX wieku tak bywało..brała tę naj? czy tylko podobną do siebie ? Ja czytałam biografie na faktach to wiem Moze kiedys obejrze ten film..chociazby dla vinony;) Bo Hollywood zachowało sie wobec niej tak jakby im oscary wykradła:O nieadekwatnie do czynu. A to mimo wszystko dobra i ładna aktorka. Miło oko zawiesic w kinie;)

jaka bajka? Tam była scena batalistyczna...co ci przypomina? Ona? Mnie... Nie powiem. Miałam kiedys powiedziec to publicznie. Na Golden Glob:)

Gość Golden Globes
za 2 godziny ;-) ale tez mysle, ze na bank wygra film byl swietny

A to tam Vincent Cussel czy jak mu tam mężuś Bellucci, którą też lubię jako aktorkę;) przyjdzie z nią pewnie:) Bellucci zagrała coś, ale też nie widziałam:)

jako film? czy jako scenariusz? po tytułach..bo żadnego filmu nie oglądałam:D wyspa tajemnic itp... to chyba on wygra;) Bo co jak co ale ludzkie zachowania są nieśmiertelne.

SPOJLER FILMU NIE CZYTAĆ kasiunia w "Czrnym łąbędziu" nie było rywalizacji tak dosłownie to główna bohaterka rywalizowała ze swoją ciemną stroną osobowości

Gość Golden Globes
Social Network na pewno tez wygra i mam nadzieje , ze Inception tez

nie widziałam..tylko spot..od incepcji..z leo..film nie wiem. Ale Leo widac, że gra tak, aby coś dostac:) To się czuje. Mnie to przeszkadza:) Powinien wyluzowac. Natomiast niezmienne jest to, że James Camerun..jak robi film to ma oscara:) a inni co roku coś robią, męcza się. A on raz na jakis czas zgarnia biliony dolców! I oscary i filmy sa good:) to jest fenomen;)

ja uważam że Afronsky dostanie globa za reżyserię, za najlepszy film i Natali za pierwszoplanową ja też oglądam tzn będe oglądać globy:D na HBO live:D Vincent Cussel był tłem w tym filmie:P ale fajnie motywował Natalii kto oglądał to będzie wiedzieć o co chodzi:P a i w filmie ejst odważna scena lesbijska