Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

Black Swan podobał się wam???

Polecane posty

Golden Globes a jaki jest dla was najlepszy serial ja ostatnio obejzalem "carnivale" HBO tylko 2 sezony:( ale serial genialny

iceman> a o czym to? tak mniej wiecej ja z komediowych kocham dwóch i poł, jak dla mnie rewelacja z dramatyczno- kryminalnych chyba jednak Dexter :P

a mi w prezencie bo mam cyfre plus i pakiet optimum z canalami plus i filmboxami cyfra dala w prezencie na miesiac od 15 stycznia pakiet najwyzszy prestizowy za free wystarczylo przeprogramowac sobie dekode i przez miesiac mam dodatkowo wszystkie HBO dlatego sie ciesze ze bede mogl na HBO obejzec golden globes a w lutym oscary na canal plusie:P

Gość ale boby oglądasz
.....................................................

dla mnie ostatniego Dextera zjebali totalnie chodzi o koncowke z trojkowym zabojca byl genialny sezon i po cichu liczylem ze na koniec ostatniego sezonu dextera pojawi sie trojkowy ktory obserwuje impreze Dextera

Gość Golden Globes
seriale, powiem szczerze , ze nie ogladam za duzo ulubione to 30 rock true blood glee moi znajomi natomiast bardzo chwala mad man boardwalk empire spartacus: blood and sand

boardwalk empire obejzalem z 3 odc i jakos mnie nei wciagnal dla true blood ogladam ale wole pamietniki wampirow :P

Gość Golden Globes
na dextera tez kazdy nie namawia ale jakos nie moge sie zebrac

Gość Golden Globes
wolisz mlodszych wampirow haha tez bardzo lubie ten serial

Gość Golden Globes
i familly guy tez musze kazdy odcinek ogladnac lol

Golden Globes znaczy wiesz dla mnie wiecej sie dzieje w wampirach niz w true blood i jest bardziej efektowniejszy od true blood

o a na HBO leci Terminator Ocalenie a lubicie filmy gdzie na koncu ginie glowny bohater Gladiator, Braveheart , Armagedoon

Gość Golden Globes
obydwa sa o wampirach ale tez nie mozna ich dac w jednej kategori. sa inne po prostuy. mi sie obydwa podobaja ok ide wyprowadzic psa i mozemy wracac do komenatrzy na zywo ;-)

na zywo a skad jestes:P? ja nie ukrywam ze filmy to moja pasja:D ogladam wszystkie gatunki i wylapuje z kazdego z nich perelke ostatnio ogladalem dopiero skazani na showshank

Gość Golden Globes
o kuzwa zimno na zywo mowie , ze z toba bo tez bedziesz ogladac prawda ? ( mieszkam w NYC ) ogladam normalnie na kablowce. ja uwielbiam filmy tez, prawie co kazdy weekend jestem w kinie. nie wazne komedie, dramaty, animowane i dzieki bogu za netflix - dzieki niemu moge ogladac filmy stare i nowe, seriale stare i nowe

Gość Golden Globes
odnosnie True Blood jeszcze . starsznie mnie wkurza ten poludniowy akcent Sookie. jedyny minus dla mnie

:D na żywo nie bo mam pc na w innym pokoju a hbo w innym:P podobno Green hornet miał dobre otwarcie w USA 34 mln zielonych:P

Gość Golden Globes
jeszcze nie widzialam. moze w nastepny weekend. widziales TRON ? dla mnie sciezka dzwiekowa byla duzo lepsza od fabuly. ps Michael Douglas wyglada swietnie, cieze sie ze wygral z rakiem

Gość Golden Globes
na liscie mam teraz green hornet blue valentine the dilemma yogi bear

no też się ciesze nie oglądałem Tron jeszcze:P no ja oglądałem z Michaelem dwa ostatnio filmy Wall Street 1 i Beyond a Reasonable Doubt podobno kiepsko idzie filmowi Sezon na wiedźmy z Nicolasem Cagem

Gość Golden Globes
nie lubie Nicholasa Cage sama nie wiem dlaczego.,jakos tak haha chociaz The Sorcerer's Apprentice nie byl taki zly a ogladales Tron z 1970 ktoregos ( czy 80 ktoregos ) ?

Gość Golden Globes
nigdy nie widzialam zadnego z Lord of the Rings ;-( ani Harry Potter ;-( kzdy mowi, ze jestem dziwna haha

nie ok ide ogladac w przewie pogadamy Nicolas mi sie podobal w takich filmach jak naciągacze, Con Air, 60 sekun czy bez twarzy

Gość Golden Globes
a ogladasz na HBO Big Love ? Ricky Gervais ten jego usmiech mnie denerwuje

Gość Golden Globes
60 sec dobre bylo, zgadzam sie ok, zarty Ricky ma dobre nawet

Gość Golden Globes
the town - podobno dobry Ch bale - zasluzyl