Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codoholery

21 maj 2011 KONIEC SWIATA? O CO CHODZI... ;/

Polecane posty

Gość codoholery

naczytalam sie teraz na necie bo przypadkiem trafilam na ta str ze koniec swiata wedlug biblii ma byc 21 maja 11? to juz nie 21 grudnia 2012? Szczerze to w to nie wierze... ale ta niepewnosc... Poza tym od jakiegos czasu mialam kilka snow w ktorych mi sie snilo ze zabija mnie fala tsunami... a od 17-24 maja bede na wyspach kanaryjskich... czyzby tu o to chodzilo.. ze 21 bedzie koniec swiata... trzesienia ziemi... tsunami i umre w sposob w jaki mi sie snilo... ? Co jest do holery mam teraz metlik w glowie ;/ Pod spodem sa te linki... http://www.ebiblefellowship.com/pl/may21_pl.html http://www.ebiblefellowship.com/pl/may21_pl.html

Gość gdgdfgdfg
teraz to sie lekko przerazilam...

Gość codoholery
ja tez w to nie wierzylam ale teraz im wiecej czytam tym wiekszy metlik... poza tym te sny zawsze takie same.. i ten zbieg okolocznosci ze akurat wtedy bede na wyspie na atlantyku...

Gość pani domu
w Piśmie Świętym pisze nie znasz dnia ani godziny !!!

Gość johan van korell
spoko,spoko-to tylko jeden z 12345 terminów jakie się podaje w mediach a i tym razem błedny zapewne:classic_cool:

Gość K...arola
:o a ja własnie po wejsciu pomyslałam ze to kolejna wariatka co panikuje..i sie usmiałam.. ale naprawde sie przeraziłam wchodzac w te linki. Niby jest powiedziane ze nikt procz Boga daty nie zna.. ale jedno jest pewne ze zyjemy w dniach ostatecznych i nie wiadomo kiedy ten dzien nastapi czy dzisiaj, czy za pol roku.. Co sie moze zdawac dziwne,od kilku dni( a wiele lat zyjaca w grzechu;) ) mam jakas nieodparta chec pogodzenia sie z Bogiem,pojscia do spowiedzi i w ogóle.. nie,żebym snuła jakieś spiski ;) skojarzyłam po prostu..

Gość anazdeth
chmmm to ciekawe,ciekawe...bo widzisz mnie ostatnimi czasy też prześladują takie wizje senne o potężnej powodzi...o masach wody przepływających w miejscach setki km od samego morza.O wodzie sięgającej wszędzie pod któreś tam już piętro bloku ale akcja dzieje się w kraju tutaj i to w centralnym regionie toteż gdyby miałbyć to ''proroczy sen''...odpukać....musiałoby nastąpić niezłe pierdolnięcie:classic_cool::O:O

może bedzie rzeczywiscie jakies tsunami ale nie spowoduje ono konca swiata to moze lepiej nigdzie nie jedz :P wolalabym nie pojechac niz bac sie ze umre i ze sen sie sprawdzi

Gość codoholery
nie wiem co o tym myslec... ale ten sen... to by wszystko tlumaczylo... holera...

Gość codoholery
szczerze to jade z moim chlopakiem ktory nie wierzy w takie rzeczy . wiec raczej mi nie odpudsci...

Gość codoholery
a ty skad to niby wiesz... pfffff

Gość kica
Znowu sukienkowe wymyślili bat na babcie cherchotki?,Tusk zabiera im renty,ksieża nie gorsze straszzą piekłem i końcem świata,po co babcią majątki,tylko radio maryja ma mieć datki, I znowu straszą okąd ksieża /czyt.świete byki/ dorwały sie do władzy

Gość dghdjghdf
to moze byc prawda.... niestety., poczytajcie o tym...

Gość HEVEN
TEZ MIAŁAM TAKIE SNY.....

Gość kubek bez ucha
i moje urodziny!

Gość moja przyjaciółka wychodzi
wtedy za mąż. Chociaż jak sobie pomyślę, że nie lubię jej przyszłego męża...

Gość Kosmiczni Wędrowcy
Ta fala nastąpi i rzeczywiście ogarnie od zachodu i północy część Polski, mniej więcej znane są rejony, gdzie ta fala dotrze. Sporo ludzi w Polsce można by uratować, gdyby Rząd(Mafia) zaczeły budować tamy, zbiorniki retencyjne, przesiedlać ludzi z zagrożonych rejonów, tworzyć centra pomocy z zapasami leków, żywność itp, budować nowe osiedla w rejonach bezpiecznych, bo ludzie sami sobie w tym kapitalistyczny piekle nie poradzą. Na razie buduje się bezużyteczne stadiony za ogromne pieniądze, dla mafii i po to aby ogłupiać ludźi igrzyskami...

Gość MARKOC
CO DO AUTORA TEMATU TO JEJ SEN SIE PONIEKAD SPRAWDZIL ALE TROCHE W INNYM SWIETLE. DZIS JAK WIESZKOSC Z NAS WIE JAPONIE NAWIEDZILO GIGANTYCZNE TRZESIENIE ZIEMI ORAZ TSUNAMI:( NADCHODZI KONIEC.

Gość 345345345
Up :|

Gość ala z zywca
ZNOWU KONIEC SWIATA, ŁOMATKO :)

Gość hanaaaaaaaaaaa
Nikt nie wie kiedy ma byc ten koniec swiata, nie sluchajcie bzdur, bo te daty sa bujda, sam Bog zna czas...

Gość 345345345
A może wypowie się ktoś obeznany w temacie "Zeitgeist"? NWO, HAARP etc?

ło matko babo no i co się tak nakręciłaś kolejną bzdurą? nie jedż na urlop,zostań w domu,może ci sie uda:D a jak jutro wyczytasz że koniec świata w nastepny poniedziałek,to juz zgłupiejesz zupełnie:(

Gość balell
A ja chcę koniec świata!!!!!!!!!!