Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość codoholery

21 maj 2011 KONIEC SWIATA? O CO CHODZI... ;/

Polecane posty

Gość a jak myslicie dlaczego
stu członków łódzkiej Platformy Obywatelskiej zamierza opuścić szeregi partii i zasilić struktury PJN. Informację o transferach ujawnił Andrzej Szac (PO). Potwierdziła ją również Joanna Kluzik-Rostkowska, szefowa PJN. Powodem rezygnacji grupy działaczy jest m.in. to, że dotychczasowa partia zawiodła oczekiwania wyborców, nie spełniając swoich obietnic

Gość Skromna.
NNNIIIEEE ZZZNNNAAACCCIIIEEE DDDNNNIIIAAA ,AAANNNIII GGGOOODDDZZZIIINNNYYY !!!

Gość jguxuy
no kurde ale wy jestescie naiwni . jakis debil wam nagadal glupot i wy wszyscy sracie . ogranijta sie Bog jeden wie kiedy koniec swiata nastanie. nawet Jezus nie znal dnia konca swiata a tu nagle jakis czarnoksieznik z krainy Oz ustalil date konca hahaha ;D pozdro dla tych ktorzy w te brednie wierza ;D

Gość matka boska ostrzagała
tylko przed kara czyli 2 wojna i tera terz ostrzega przed kara juz sie zaczęła jedynie modlitwą moze ja złagodzić ti skrócić

Kurwa, nie może być w sobotę! Mogliby z tym poczekać do poniedziałku.. A tak na serio, to posłużę się cytatami: "Wtedy jeśliby wam kto powiedział: "Oto tu jest Mesjasz" albo: "Tam", nie wierzcie! Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i działać będą wielkie znaki i cuda, by w błąd wprowadzić, jeśli to możliwe, także wybranych." (Mt) "Strzeżcie się, Żeby was nie zwiedziono. Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i będą mówić: "Ja jestem" oraz "Nadszedł czas". Nie chodźcie za nim." (Łk) " o dniu owym i godzinie nikt nie wie, nawet aniołowie niebiescy, tylko sam Ojciec." (Mt) Swoją drogą, ile jeszcze podobnych tematów powstanie?

Gość John Wilson
No tak, widze jednak ze niektorych trzeba jakos pocieszyc jeszcze przed koncem swiata wiec ponizej jest linka na youtube do melodyjnej piosenki. Mysle ze sie wam podoba "Kwiat Paproci". http://www.youtube.com/watch?v=f02p9KN_IOI

Gość Trojan
taa taa a w 0.26 min slychac strzaly xd

Gość motogirl
Wy jesteście jacyś nienormalni ! Nie będzie żadnego końca świata ! Może dla tego starego pierdziela, który ma 90 pare lat ! Weźcie się opanujcie ! Zresztą każdy z nas umrze, bo taka jest kolej rzeczy. Bez sensu.. moim zdaniem trzeba się cieszyć tym co jest teraz, spoglądać rano w lustro i mysleć : jestem ok, moje sumienie jest czyste... Takie jest moje podejście do tego, mimo tego, że mam 17 lat.. żal po prostu... Zapowiedział wcześniej, że niby koniec świata miał być w 1994 r. i co ? był ? nie! wszyscy żyjemy i mamy się dobrze. Ten piękny świat niszczymy MY.. LUDZIE.

Gość gothic
ja tam biore sie za budowanie arki

Gość one 2 3 four
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość DVS
Witam Ja mam tak... niby nasmiewam sie z tego konca itp ale jak to czytam to mam tak jak ty metlik w glowie. CO do snu to nie ma sie czym martwic... Przeczytalas o koncu zaczelas sie bac w nocy myslec i nic dziwnego ze Ci sie to przysnilo^^ Ja tak mam jak mysle o zalozmy jakiejs dziewczynie to mi sie potem sni ;) Moje dowody są następujące : Po 1. Dowiedzialem się ze Amerykanie specjalnie mowią ze bedzie koniec zeby obama nie przyjezdzał do polski Po 2. 90 letnia osoba obliczyla początek i koniec swiata?? To jest niemozliwe... Skoro to są jakies niewiadomo jakie z pewnoscią obliczenia to taki staruch mialby to obliczyc?? Wątpie^^ Po 3. On juz w 1994 bodajże mowil ze bedzie koniec Po 4. Jest pewna strona tam bylo juz z 30 dat konca swiata i zalozmy 1 zarobil na tym miliony bo kazdy kupywal jego ksiazke o tym koncu. Po 5. Napisane jest ze od 21 maja do 21 pazdziernika mają trwac trzęsienia ziemi. Naukowcy mowią ze jest to niemozliwe bo plyty tektoniczne rozbryzgły by się po 2 dniach naokrąglego trzesienia a co dopiero po 6 miesiacach? Po 6. Apostolowie spytali się Jezusa czy nadejdzie koniec swiata.. Odpowiedzial im ze nie znamy dnia ani godziny Po 7. W bilbli napisane jest ze koniec swiata nadejdzie w tym samym momęcie a za to ten prorok powiedział ze o 18 w kazdym miescie czyli u nas bedzie 18 i trzesienia ziemi? a w Angli bedzie zalozmy 14 i dopiero za 4 ma byc to samo co u nas... wiec to zupelnie co innego Po 8 . Koniec swiata ma byc dopiero wtedy gdy po czarnym papieżu ma byc znowu polak z tego co pamietam Po 9 . Skąd taki prorok moglby to przepowiedziec?? Moim zdaniem robi to dla kasy zeby miec wygodniejsze zycie na te ostatnie lata. Po 10. Po co bóg mialby tworzyc ludzkosc zeby potem ją zniszczyc Po 11. Nie ma zadnych dowodow ze to istnieje Po 12. Naukowcy sądzą ze trzesienia ziemi są niemozliwe 21 maja po 13. Gdyby bóg mial sie objawic to sądze ze raczej nie tylko 1 osobie. Po 14. Ty się lepiej tym nie przejmuj Po 15. Gdyby bóg zapowiadał koniec to mysle ze by zstąpil i dał znaki ze trzeba wyspowiadac się ze wszystkich grzechów itp itp bo skąd moglibysmy wiedziec ze akurat trzeba sie wyspowiadac zalozmy w poniedzialek bo we wtorek koniec ^^ Moim zdaniem nie bedzie zadnego konca... w 2000r. to juz nawet znali date do sekundy i co?? Nic ;))

Gość pitulinka
no i co? Przygotowaliscie sie ;-)...ja kupilam tabliczke czekolady i palaszuje.....

Gość jeszcze 9 minut
:O

Gość minuta
została

Gość nie zauważyłeś?
Dziś już były dwa końce świata - jeden o 6 rano, a drugi o 18! :-D

Gość narcoser
HA HA HA tyle na ten temat, gdzie się podziały nagle komenty? :)

Gość John Wilson
Najbardzej wazne komenty dopiero wkrotce nastapia i to nagle. Beda one duzo powazniejsze niz przepowiedziana przez Harolda Campinga data konca swiata 21 Maja 2011 ktory to jest teraz wysmiewany na obliczu calej ziemi. Prosze jednak tylko cierpliwie poczekac bo jest to sprawa 'dni i godzin' gdyz juz napewno nie miesiecy i lat.

Gość jestem w 2012
hahahahahahahahaha co za idioci :'D no nie moge ..... hahahaha :P