Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo tego chcę..

Myslicie, że to sie uda...?

Polecane posty

Gość bardzo tego chcę..

otoz od trzech lat jestem z moim facetem, ale nigdy nie przezylam z nim orgazmu :( zawsze dochodzilam pod prysznicem, pieszczac lechtaczke strumieniem wody i inaczej nie potafilam dojść..ale ostatnio postanowilam ze koniec z tym i po kilku dniach bez orgazmu bylam juz tak napalona i wyposzczona, że udalo mi sie dojść w lozku pieszczac lechtaczke dlonia z duuza iloscia oliwki:) tylko musialam miec bardzo mocno napiete uda i tyleczek :O ale udalo sie, i taksobie mysle, że moze mojemu facetowi tez uda sie doprowadzic mnie w ten sposob? chcialabym go tego nauczyc ale boje się, że się nie uda i bede bardzo rozczarowana..dziewczyny pomozcie,moze macie jakies niezawodne sposoby na orgazm? tez musicie tak napinac uda?

Gość ksiandz
a jak wkladasz sobie np ogora np 22 cm to dochodzisz ?

Gość bardzo tego chcę..
nie wkladam zadnych ogorow:P

Gość bardzo tego chcę..
tylko kości dla psa od rzeźnika :P

Gość uda sie w koncu na pewno
tylko wytrwaj

Gość trenuj trenuj
ale tylko "naturalne" metody, wszelkie prysznice czy wibratory musisz odstawić. Przyzwyczaiłaś się po prostu do tego rodzaju bodźców. ale naprawde można się przestawić, tylko nie możesz się zniechęcać

Gość bardzo tego chcę..
wiem, że musze wytrwac, ale to trudn bo orgazm pod prysznicem jest o wieeele silniejszy, az zwala z nog :( i tesknie za ty uczussiem