Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matrioszka25

Ciaza

Polecane posty

Gość Matrioszka25

Mam pytanie. Okres dostalam 19 grudnia, 1 stycznia kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia, nie skonczyl we mnie ale bylo kilka razy za kazdym razem konczyl na zewnatrz. I spoznia mi sie juz 3 dzien okres a mam regularny i moje pytanie czy moge byc w ciazy, bo dosc czesto kochamy sie bez zabezpieczenia i jeszcze ani razu nie mialam opoznionego okresu i jeszcze wiem ze to dziecinne strasznie i powinnam isc po testu ale poprostu boje sie ze jeszcze nic nie pokaze

Oczywiście,że możesz być w ciąży, po test i rano z pierwszego moczu zrób.

Gość paulina1111234
to wcale nie oznacza ze mozesz byc w ciazy okres moze spóźniać sie z wielu przyczyn :P wiec poczekaj jescze troche jezeli nie dostaniesz to zrob test :p ja mialam podobna sytuacje ale mi sie spoznial 2 tygodnie i dostalm

Gość Matrioszka25
Nie chce robic jeszcze testu bo moja kolezanka z pracy zrobila test po 2 dniach spozniejacego sie okresu i wyszedl negatywny po czym powtorzyla bo okresu dalej nie bylo po 4 dniach i wyszedl pozytywny, wiec nie wiem czy jest sens go robic jeszcze

Gość Firankla
Hej ja w podobnej sytuacji... Nawet podobne daty... 19 grudnia okres, 29 stosunek... tyle ze teraz mam okres ( chyba) Jak się kochaliście wtedy to było tak że najpierw wchodził potem wytrysk i znowu wchodził?? Bo nie zrozumiałam za bardzo

Gość Matrioszka25
Dokladnie tak i raz poprostu na spodenkach sperma zostala i musialam je zalozyc i nie chcacy przejechalam ta sperma po mojej pochwie wiem ze to panikarstwo i troche dziecinne ale cholernie sie boje:/ a ty masz ten okres czy nie bo tez nie zrozumialam i jak u ciebie sie stosunek odbywal?:D

Gość Firankla
Bedzie dobrze spokojnie... no bo nie jestem jeszcze pewna czy to okres, bo 3 dni za wczesnie i nie wiem czy to nie plamienie implantacyjne U mnie stosunek - najpierw bez zabezpieczenia kilka ruchów, pozniej wytrysk poza mną, pozniej kochaliśmy się z gumką.

Gość mad world
chyba odp mi nie w tym temacie:P ale tutaj tez moge sie wypowiedziec..tez kochałam sie z pare razy pod rzad,owszem wycieral sie chusteczka,ale jakies resztki mogly zostac..

Gość Firankla
Oj faktycznie sie pomylilam :) Nie szkodzi :)

Gość Matrioszka25
Zrobilam test wyszlo ze ne jestem ale czy mozliwe ze ten tes zle pokazal bo mi sie kurde wydaje ze jestem i mam dziwny sluz czego przed okresem nigdy nie mialam:/

Gość Firankla
Poczekaj do 19 grudnia... jesli nie dostaniesz okresu na czas to powtorz test wtedy na pewno bedzie wiarygodny

Gość Matrioszka25
Dalej nie mam okresy to juz 3 dzien:/ kurde nie wiem co sie dzieje nigdy mi sie nie spoznial

Spokojnie, ciąża wcale nie musi być przyczyna spóźniajacego sie okresu, wpływaja tez na to inne czynniki. Lecz ciąża oczywiście wchodzi w gre w Twoim przypadku, zwłaszcza gdy kochałas sie bez zabezpieczenia. Wiec radze abyś zrobiła test, można go robić juz w pierwszy dzien spóźniajacego sie okresu, wiec powinien być już wiarygodny