Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jachtowka

czy to ciąża

Polecane posty

Gość jachtowka

dziewczeta mam pewien problem. w sylwka kochałam sie z facetem miał wyoite i nie pamietał czy skonczył we mnie czy nie. na poczatku nie panikowałam poniewaz do miesiaczki miałam czas. okazuje sie teraz ze okres sponia mi sie już trzeci dzien, mam ból brzucha jak na miesiaczke sluz jest gesty i bały ale nie ma go zbyt duzo, no i rano wystepuja mdłości. czy mam sie spodziewac ze jestem w ciazy:((((

Gość ja 1987
kup sobie test to sie dowiesz :P

hmmm, stawiam na ciaze jesli twoje miesiaczki sie spóżniają coz mozer i tym razem tak bedzie, ale mdłosci ? albo to ciąza albo cos zjadłas i sie porpstu zatrułaś. poza tym śluz tez moze wskazywac na ciaze ale wcale nie musi, choc przed okresem jest go raczej mniej niz więcej ( jak w dni niepołodne), bo wtedy jest gesty, białawy.

Przed okresem powinno być sucho. Dużo bialego sluzu (bez grudek) może oznaczać, że jesteś w ciąży. Czasem śluz zmienia się w brązową wydzielinę i dostaje sie później okres. Test 14 dni po stosunku iwszystko jasne.

Gość jachtowka
wypite miał:))))) miesiaczka nigdy mi sie nie sponiała mam regularne miesziaczki jak z kalendarzem w reku

Gość jachtowka
wiecie moze sobie juz wciskam dziecko w brzuch ale wydaje mi sie ze moje brodawki sie powiekszaja albo wpadam w paranoje